Scuze penibile în Valea Aurului. Revoluție în schimbul haosului!

Una dintre cele mai dificile intervenții pentru lucrarea de apă-canal este pe una dintre străzile abrupte ale orașului istoric Oravița. Acolo, cel care face lucrările de apă-canal nu doar că a blocat drumul de acces al oamenilor, dar de trei săptămâni i-a lăsat și fără apă potabilă.

Plângerile penale ale administrației au adus în localitate șefii firmei Pfeiffer, care au bătut drumul tocmai din București să vadă la fața locului despre ce este vorba. Aceștia s-au întâlnit la sediul primăriei cu arhitectul-șef al Oraviței și cu primarul, însă nu au putut să accepte niciuna dintre reclamațiile primite. Acuzele care li s-au adus au fost combătute cu faptul că lucrarea este una complicată, iar în viitorul apropiat urmează să înceapă investiția și pe drumul național care străbate orașul, ceea ce înseamnă și mai mult deranj pentru locuitori.

„Avem 20 de străzi sparte, care nu au fost refăcute! Constructorul nu își face datoria, oamenii locuiesc de trei săptămâni pe Valea Aurului fără apă. Nu este firesc acest lucru”, a precizat Dumitru Ursu în cadrul înfruntării care a avut loc la Primăria Oravița.

Reprezentantul Pfeiffer, Dan Dănoiu, foarte relaxat, nu a părut să aibă vreo problemă pe această temă. Acesta a precizat că vinovați sunt cei de la firma de proiectare. „Pe alocuri, noi am remediat proiectul, dar nu îl putem schimba din temelii”, a spus acesta.

Ulterior, deplasarea de pe Strada Valea Aurului s-a lăsat cu un asalt de reclamații din partea locuitorilor, care trăiesc ca-n evul mediu, fără apă la robinete. „În plină caniculă, noi nu am avut apă. Acum curge un firicel la robinete, dar ce să facem cu el? Am spălat cu mâna rufele. Unde mai pui și faptul că este pământ peste tot. Pe această stradă locuiesc bătrâni, ei cum ajung la casele lor?!”, a povestit Dumitru Neagoe, un locuitor al străzii. Pentru că nu au suportat situația, orăvițenii au pus umărul la îndreptarea situației, dar în zadar.

Constructorii promit să vor remedia problema, dar nimeni nu știe când se va întâmpla acest lucru.

Comments

  1. MARIUS says:

    PROPAGANDA IEFTINA MARCA EXPRES DE BANAT !

  2. Radivoj Milenovici says:

    Asa se intampla cand faci business cu firme paravan ale SRI-lor . SRI-sti ”criminal organizati” pentru CIORDIREA FONDURILOR EUROPENE si imbunatatirea bugetului STRUCTURI CENTRALE DE INFRACTORI , adica SRI .