Scuza unui tânăr prins cu droguri în Timișoara: nu era geaca lui

droguri

Tinerii prinși cu droguri asupra lor în Timișoara găsesc tot felul de scuze pentru a ieși basma curată. Unul le-a spus polițiștilor locali că nu era geaca lui cea în care au fost depistate substanțele interzise.

Doi tineri au fost opriți și legitimați de agenții din Timișoara, în noaptea de joi spre vineri, iar în buzunarul unuia dintre ei erau droguri.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în această noapte, pe Calea Moșniței, au observat, în jurul orei 04.30, doi tineri care se deplasau cu bicicletele, iar la observarea patrulei au grăbit pedalarea. Cei doi tineri au fost opriți în vederea identificării în apropierea centrului de colectare a deșeurilor din zonă, stabilind că se numesc P. F. de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Buziaș, și B.A., de 23 de ani, cu domiciliul în Timișoara. În urma controlului efectuat, polițiștii locali au depistat asupra tânărului de 20 de ani un recipient albastru care conținea 12 muguri vegetali de culoare verde-oliv, susceptibili a avea proprietăți psihoactive și un pliculeț din plastic cu cristale incolore, tot din categoria substanțelor interzise. Atât tânărul în cauză, cât și prietenul cu care se afla au declarat că au fost la o prietenă peste noapte, unde au jucat un joc de societate și că, la plecare, a luat geaca unui amic, iar în buzunarele acesteia se aflau substanțele depistate și că nu au știut nimic de ele”, au povestit polițiștii.

dorguri 1

Drogurile au fost reținute și cei doi au fost predați polițiștilor din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor.

droguri

droguri