Constructorul viitorului cămin studențesc al UVT intră pe șantier. În doi ani ar trebui să fie gata

uvt

Universitatea de Vest din Timișoara va preda, săptămâna viitoare, constructorului amplasamentul pentru ridicarea noului căminul studențesc, prin Compania Națională de Investiții. Lucrările au un termen de execuție de doi ani. Valoarea investiției este de aproape 140 de milioane de lei. 

La predarea șantierului care va avea loc luni, în 3 octombrie, de la ora 11, participanții și invitații vor pregăti o capsulă cu simboluri și un mesaj peste timp, capsulă care va fi înglobată în fundația noului cămin studențesc.

Viitorul cămin studențesc va fi amplasat în Timișoara, pe strada Renașterii nr. 24B. Investiția va fi realizată de Compania Națională de Investiții, iar constructorul desemnat este Concelex.

Cuib de vise 1000x100

Construcția căminului, ca parte a campusului UVT, a demarat la începutul acestui an prin semnarea contractului de execuție, având un termen de realizare de doi ani. Noul cămin studențesc va avea o capacitate totală de 934 locuri de cazare, valoarea investiției fiind de 138 milioane lei, urmând să fie cel mai mare cămin studențesc din România.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/