Scrie povestea casei tale, cu stil, eleganță și personalitate. Versuri în piatră naturală – poezie pentru spațiu

explo 1000x200

Cel mai frumos este așa cum îți place ție, iar o vorbă din popor spune că dacă unele lucruri nu le faci la timpul potrivit, nu le mai faci niciodată. Acum este vremea pentru ca locuința ta să prindă viață cu sutele de modele de piatră naturală de la GVB.

Segmentul de business din municipiul Reșița bifează încă o bilă albă în ceea ce privește dezvoltarea armonioasă și cu bun gust a urbei. De mai bine de o lună, reșițenii și nu numai se pot bucura de primul showroom cu sute de modele de piatră naturală, ce vor aduce casei și grădinii nota de stil și eleganță mult dorită.

Deschis în partea veche a orașului, mai exact pe strada Traian Lalescu, la numărul 24 – lipit de Librăria Murariu, zona Universalul Vechi, magazinul de prezentare expune roci-pietre naturale de cea mai bună calitate, pregătite și prelucrate în așa manieră astfel încât să poată satisface toate dorințele în materie de construcții. De la piatra de onyx, la quartz, granit sau marmură, pietrele naturale merită să facă parte din viața ta, iar fiecare proprietate să fie tratată ca o regină. Case, apartamente, grădini, hoteluri sau instituții, toate se doresc a fi semnate cu penița elegantă a celor de la GVB.

Simona Murariu și Tiberius Dan sunt cei doi parteneri de afaceri care au pornit la drum în frumoasa călătorie numită: Magazinul Piatră Naturală by Gvb din Reșița, acesta fiind o franciză a brandului GVB din Arad. Ideea celor doi a plecat de la o discuție despre piața din Arad, cea din România, despre ideile de amenajări interioare și exterioare, culminând astfel cu discuția despre granit și despre cât de frumoasă este roca aceasta, care provine în mare parte din India.

„Am rămas fascinată de ceea ce există pe piață la ora actuală și pentru mine această afacere reprezintă mai mult decât un vis, o dorință de-a mea prin care să putem să prezentăm reșițenilor aceste materiale minunate care ne pot înfrumuseța locuința. Sunt materiale foarte frumoase, vorbim doar de finețe, eleganță, detalii. Chiar aici a fost magazin de construcții, așadar, continuăm cumva trendul de produse care se folosesc în amenajări, în construcții. Showroom-ul este un concept nou, este altceva pentru Reșița. Noi prezentăm materialele și lăsăm omul să se bucure de ele. Tot ce avem expus aici există în depozitele noastre din Arad, clienții dau comenzi personalizate, ne spun cantitatea de care au nevoie, pentru ca la final să ridice comanda de la noi din magazin. Nu este un magazin de construcții unde se încarcă sacii în mașină și pleci acasă cu ei. Îl pot descrie ca o poezie a eleganței și bunului gust”, a declarat Simona Murariu.

Piatra naturală este disponibilă în magazinul nou deschis, sub cele mai diferite forme, culori și într-o gamă variată de preturi. Materiale ca și travertinul, granitul marmura, calcarul, onixul pot fi folosite la blaturi de bucătărie, blaturi de baie, trepte, pervazuri, toate pe dimensiunea atipică a clientului, pentru că niciuna nu este la fel ca cealaltă și nu există măsuri standard în România. Indiferent de opțiune, este aproape imposibil să nu găsiți o soluție care să se potrivească așteptărilor dumneavoastră. Fie că vorbim de lavoare din travertin, placaje pentru pereți și pardoseli, dale de travertin cu grosime un pic mai mare de 3 cm care sunt pretabile pentru placaj pe exterior sau pentru alei, toate produsele sunt recomandate de consultanții specialiști, pe care îi găsiți în showroom, de luni până vineri, între orele 09-15 și sâmbătă în intervalul orar 10-13, oferindu-vă informațiile și chiar soluția care vi se potrivește cel mai bine.

„Piatra este recunoscută ca fiind un element foarte și rezistent în timp, atât ca și aspect cât și calitativ. Este excelent de folosit în zonele cu trafic intens, pentru restaurante, instituții publice, pentru case sau grădini. Soluții sunt multe doar idei de amenajări să fie. Piatra naturală este foarte apreciată ca și rezistență în timp, față de o ceramică, de exemplu, piatra naturală rezistă și până la 50 de ani cu o întreținere corectă.”, mai spune Simona Murariu.

Este știut că atunci când vine vorba de amenajarea curții sau a interiorului unei case, mai ales în zonele unde există un grad mare de umiditate, precum în baie sau în bucătărie, piatra naturală este adesea alegerea cea mai durabilă și cu cel mai scăzut cost de întreținere pentru suprafețe. Spre deosebire de lemn, materiale plastice sau din materiale compozite, piatra nu putrezește, nu face mucegai și nu se dezintegrează.

„În ceea ce privește costurile, acestea sunt accesibile tuturor, ele pleacă de la 79 de lei metrul pătrat și se ajung până la 1000 lei metrul pătrat, atunci când discutăm, de exemplu, despre onix, acesta fiind cel mai scump material prezentat aici, la noi, în showroom. Desigur că avem și noi oferte și suntem deschiși spre parteneriate constructive, atât cu designeri și arhitecți, cât și cu firme de construcții ce se vor bucura în permanență de discount-uri.”, conchide Simona Murariu.

Informații suplimentare despre showroom se pot găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/piatraresita.gvb sau pe site-ul: https://www.gvb.ro/ro

 

1000x100 casa brutarului
tmc 640