Munca asiduă a fermierilor români va fi premiată

explo 1000x200

Implicarea din ce în ce mai accentuată a fermierilor din România în economia țării va fi răsplătită în cadrul unui eveniment de gală.

Fermieri din întreaga țară se vor reuni în mediul online pentru a lua parte la o nouă ediție a Galei Fermierilor Români, un eveniment marca PRIA Agriculture, ce va avea loc în 27 mai, la ASAS. Acesta va fi transmis live pe pagina de Facebook PRIAevents și AFIR, începând cu ora 10:00.

Pe lângă festivitatea de premiere, invitații vor aborda și subiecte importante pentru comunitate. Împreună cu fermierii, autoritățile și companiile conexe se dorește găsirea soluțiilor și a oportunităților pe care le pot avea fermierii în legătură cu finanțatorii și supermarketurile în strategia de retail în piața românească.

Premiile răsplătesc excelența și încurajează inovarea și crearea unui mediu de lucru plăcut. Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu are importanță deosebită. Implicarea în comunitate a fermierilor, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici sunt, de asemenea, alte puncte forte apreciate.

Reuniunea are ca scop elucidarea unor întrebări legate de măsurile luate de stat pentru companiile din agricultură-ferme, procesatori și producători, stadiul plății subvențiilor în acest moment sau folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă. De asemenea, se va discuta despre agricultura bio și dezvoltarea acesteia, provocările și oportunitățile pentru agricultură în această perioadă, importanța produselor românești în strategia retailerilor și ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cât mai multe produse prezente la raft.

Un alt aspect ce va fi abordat este despre cum au învățat să practice acest business, despre experiențele lor până în momentul actual, poveștile de succes și se vor oferi sfaturi celor care doresc să înceapă un business în domeniul agricol.

Invitații din cadrul galei sunt Barna Tanczos – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mihai Liviu Moraru, Valeriu Tabără, Adrian Pintea, Valer Hancas, Emil Bălteanu, Nicolae Sitaru, Nicu Vasile, Dimitrie Muscă și Viorel Matei.

tmc 640

PRIA Agriculture & Gala Fermierilor Români fac parte din seria conferințelor PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu. Cu o experiență de peste 12 ani de zile, echipa PRIAevents este cunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului și modalitățile de înscriere pentru participare se găsesc accesând următorul link: https://priaevents.ro/pria-agriculture-gala-fermierilor-romani/

Pentru vizionarea online gratuită și pentru participarea gratuită la ASAS se pot accesa următoarele linkuri:  https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-online-27-mai-2021/

Înregistrare Pria Gala Fermierilor Romani la ASAS in 27 mai 2021

Autor: Iulia Vlad

banner maxagro