Carieră onorantă pentru Cons Electrificarea Instal – 25 de ani de activitate

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Principiile și loialitatea sunt cheile pentru o afacere se succes, instrumente pe care le mânuiesc cu măiestrie cei doi asociați, Horațiu Rada și Eleodor Coptil, aflați la conducerea firmei CEI de un sfert de secol. Care este factorul longevității într-o afacere și cum influențează acesta colaborarea atât cu angajații, cât și cu partenerii de business? Pe ce se bazează succesul într-o afacere? Răspunsul pe care Horațiu Rada l-a oferit este pe cât se poate de simplu, pe atât de frumos: loialitatea.

În aceeași formulă, cu același domeniu de activitate și cu succes exponențial Cons Electrificarea Instal bifează un sfert de secol. 25 de ani de realizări, de muncă, profesionalism și devotament. Odată cu începerea unei afaceri trebuie impuse reguli. Riscurile care pot să apară, mai devreme sau mai târziu, trebuie luate și tratate ca atare, iar închegarea unei echipe longevive și cooperative se realizează în timp. Încrederea se dobândește pe parcurs, prin munca depusă de fiecare persoană implicată în firmă.

publicitate online in ziar Express de Banat

Cei doi asociați sunt dovada vie că loialitatea este esențială într-o afacere de succes. În cazul acestora, cel puțin, aceasta definește un parteneriat constant, principial, bazat pe respect, prietenie, muncă în echipă și bazat pe principii. De la noi, loialitatea se translatează către angajați, către parteneri, către clienți. „Dacă analizați statistic câte parteneriate au rezistat în timp, cum s-a întâmplat cu al nostru, al meu și al colegului meu Eleodor Coptil, o să aveți o mare surpriză: extrem de puține au trecut testul loialității.”

În afaceri, performanța vine odată cu regulile de început care se pot modifica pe parcursul anilor, în funcție de nivelul la care se află. Însă, cel mai important pion pentru o afacere de succes este loialitatea. Pe lângă principiile de bază: seriozitate, consecvență și profesionalism: „Loialitatea a consolidat afacerea și a stat la baza succesului(…) extrem de puține au trecut testul loialității”, afirmă omul de afaceri, Horațiu Rada.

Timp de un sfert de secol, firma condusă de Horațiu Rada și Eleodor Coptil a dat dovadă de maturitate și echilibru atât în interiorul acesteia, cât și în exterior, punând mereu accentul pe loialitate: „Loialitatea poate fi privită și ca o asumare a unui proiect pe care nu-l abandonezi la primul semn de pericol și pe care încerci să-l duci la final chiar și în condițiile potrivnice, dacă e corect și dacă are un scop important. Am învățat în business, în special dacă vorbim de lucrările de infrastructură a rețelelor electrice, că atunci când ai o soluție tehnică și se dovedește greșită sau depășită, din motive independente de tine, cauți rapid o rezolvare” a mai declarat antreprenorul.

publicitate tmc 640

Devotamentul reciproc față de parteneri și angajați care crește de la o zi la alta, de la o lună la alta și de la an la an este ceea ce îl mulțumește pe managerul general Cons Electrificare Instal: „Am împlinirea sufletească să văd că am mai înaintat în timp sănătoși (…) să văd că nu s-a schimbat nimic în parteneriatul nostru și că în mare parte el girează încrederea colegilor, a colaboratorilor și a celor pentru care prestăm servicii.”

Probabil, cel mai bun exemplu de urmat pentru firmele deja existente sau viitoarele firme ce vor să apară este Cons Electrificare Instal, iar angajatorii și viitorii angajatori au multe de învățat de la cei mai buni antreprenori.

Autor: Iulia Vlad

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/