Școala Gimnazială Săcălaz, primul centru de testare din mediul rural recunoscut de Cambridge Assessment English!

mbmr 1000x100

Sub înaltul patronaj al British Council, Școala Gimnazială Săcălaz este prima instituție de învățământ din mediul rural în care se organizează examinări Cambridge. 

În 22 februarie, aproape 40 de elevi vor susține teste cu scopul de a obține nivelele A1 și A2 de cunoștințe în limba engleză. Unitatea de învățământ din județul Timiș se află printre cele 50.000 de școli din 130 de țări în care se desfășoară acest tip de examinări. O serie de teste se adresează copiilor care au până în 13 ani. Este vorba despre Young Learners English Tests care cuprinde următoarele categorii: „Starters” – echivalentul nivelului de pre-A1, „Movers” – echivalentul nivelului A1 și „Flyers” – echivalentul nivelului A2. Cei care au depășit vârsta de 13 ani pot susține examinarea „A2 Key” – echivalentul nivelului A2.

Muzeul TM

Examenele Cambridge Assessment English se desfășoară sub egida British Council Romania și sunt aliniate cu Cadrul Comun European de Referință pentru Limbi Străine. Acestea evaluează capacitatea de a comunica în viața de zi cu zi în limba engleză.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/