Școala Europeană Nr. 12 și-a premiat elevii

Astăzi este ultima zi de școală pentru elevi, zi în care culeg roadele unui an întreg de eforturi și studii. Pentru Școala Gimnazială Nr. 12 ziua de premiere a fost ieri, iar elevii și părinții au umplut curtea școlii.

La fel ca la începutul anului, și la final de școală părinții și elevii se aliniază în curtea școlii pentru a primi diplomele în urma activității pe parcursul întregului an. Astfel, la Școala Gimnazială Nr. 12 din Reșița, Școală Europeană 2013, școlarii, profesorii și părinții s-au strâns în curte și au sărbătorit finalul de an. „Curtea școlii a devenit neîncăpătoare pentru mulţimea de elevi şi părinţi care au participat la festivitatea de premiere. Directorul şcolii, prof. Ghiorghiţa Fercea, a făcut bilanţul unui an şcolar cu performanţe în plan educativ, obţinute prin efortul conjugat al elevilor şi cadrelor didactice, şi cu realizări remarcabile în dotarea şi reabilitarea clădirii, datorate sprijinului oferit de Primăria Reşiţa, instituţie reprezentată la festivitate de către Titiana Cătană”, a precizat prof. Simona Voin, responsabil cu imaginea școlii.

Astfel, copiii au primit diplome și cărți, iar elevii care au obținut rezultate bune la concursuri și olimpiade școlare au fost răsplătiți cu sume de bani din partea sponsorului Raiffeisen Bank, Agenția „Semenic” Reșița.