Ministrul Stroe îl pune pe liber pe şeful Poliţiei Reşiţa

Imaginile care dovedesc faptul că, la Reşiţa, interlopii şi-au dat mâna cu şeful Poliţiei l-au scos din sărite pe şeful MAI, care anticipează demiterea comisarului-şef Cornel Băjău.  

Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, a promis în cadrul unei emisiuni televizate că sancţiunile vor fi dintre cele mai dure în cazul oamenilor legii din Reşiţa care au chefuit la masă cu interlopii oraşului. Acesta a spus că a fost declanşată o anchetă şi a lăsat să se înţeleagă că se va finaliza, cel mai probabil, cu demiterea şefului Poliţiei Municipiului Reşiţa.

„Eu am o poziţie foarte intransigentă în astfel de cazuri. Domnul respectiv a fost scos din funcţia de şef al Poliţiei oraşului, urmează cercetarea şi, cu siguranţă, eu voi decide fără înţelegere şi fără milă, dar în limitele legii, a Legii 360 şi, evident, a regulamentelor”, a precizat Radu Stroe.

După apariţia în presă a fotografiilor cu şeful Poliţiei Reşiţa chefuind cu alcool alături de interlopul Ocsi Komnyes Şafar, ofiţerul a fost delegat pe o funcţie inferioară, de execuţie, din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor de la Poliţia Municipiului Caransebeş. Cornel Băjău nu e de acord cu sancţiunea disciplinară provizorie luată în cazul său şi a depus o contestaţie ce va fi analizată şi soluţionată la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în termen de 15 zile de la primirea acesteia.

CITEŞTE ŞI: CORNEL BĂJĂU NU MAI E COMANDANTUL POLIŢIEI REŞIŢA!

                         COMANDANTUL POLIŢIEI REŞIŢA CHEFUIA CU INTERLOPII!