Coadă la consultațiile oftalmologice gratuite!

Clinica mobilă a celor de la Vista Vision a poposit în oraș încă de la primele ore ale zilei de ieri. Astfel, un număr foarte mare de reșițeni s-au adunat la rând înainte de ora 10, au completat formularul și au așteptat momentul consultației.

Campania caravanei de consultații oftalmologice gratuite a vizat în acest an și județul Caraș-Severin. Prima oprire a fost în Reșița unde timp de două zile, astăzi inclusiv până la ora 18:00, doritorii s-au dus cu buletinul în Parcul Tricolorului pentru control. Următoarea „stație” din județ va fi orașul Caransebeș unde clinica mobilă va ajunge în data de 19 iulie.

clinica mobilaclinica mobila

Reșițenii s-au bucurat de mai mult de atât. Pe lângă o consultație gratuită, medicul caravanei le administrează și o rețetă plus câteva sfaturi medicale în funcție de gravitatea afecțiunii.  „Astăzi facem o acțiune pentru depistarea afecțiunilor oftalmologice cu potențial sever. Deocamdată este civilizat, este ordonat, oamenii sunt liniștiți și așteaptă consultația. În urma consultației primesc o rețetă, o scrisoare medicală și o recomandare cu ceea ce trebuie făcut în continuare” a precizat pentru Express de Banat Alina Muntean, medicul oftalmolog al clinicii mobile.

clinica mobila