Școala de muzică pentru tinerii din Reșița și-a redeschis porțile

Tinerii talentați ai Reșiței se reîntorc la școală. „Profesorul” Dean Bowman reia cursurile pentru lecțiile de reggae și blues.

Copiii sunt așteptați la Casa Căsătoriilor din Reșița pentru a fi îndrumați pe calea artei de către cel care a pus și bazele școlii „Vision Of Dreams”, Dean Bowman, o prezență constantă pe scenele din Caraș-Severin, în ultima perioadă. Artistul american spune că a ales să ofere gratuit din cunoștințele și experiența sa copiilor pentru că vrea să lase ceva în urmă. Artistul de astăzi a avut șansa, în copilărie, să întâlnească un profesor cu suflet mare, Mr. Paxton din New York, care a adunat toți copiii talentați din metropolă și le-a îndrumat pașii pe calea muzicii de toate genurile. În semn de mulțumire pentru această șansă, Dean Bowman dorește să facă același lucru pentru copiii din Reșița. „Îmi doresc ca, atunci când eu nu voi mai fi, tinerii să își aducă aminte de mine și de șansa pe care le-am oferit-o”, a declarat Dean Bowman pentru Express de Banat.

De câteva luni, „Vision of Dreams” a devenit un centru informal de instruire și recreere prin muzică, ce vine în sprijinul tinerilor talentați și care doresc să își dezvolte aptitudinile vocale sau pe cele de interpretare la un instrument. Totodată, cursanții își vor îmbogăți și bagajul de cunoștințe, vor studia genuri noi de muzică și vor avea ocazia de a cunoaște artiști naționali și internaționali consacrați.

Programul întâlnirilor gratuite pentru tineri este unul variat:

  • LUNI – ora 18 – Blues Class( band&vocal)
  • MARȚI – ora 18 –Reggae Riddim Class (band & vocal)
  • MIERCURI – ora 18 – Black American music (vocal & choral)
  • JOI – ora 18 –Reggae Riddim Class (band & vocal)

Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Reșița. Informații suplimentare și înscrieri: e-mail – mihadorin@yahoo.com, Facebook Messenger – www.facebook.com/Garana-Fusion-Festival, telefon – 0775 344 832.

Asociația Multiculturală “Visions of Dreams” este o organizație non profit, al cărui obiectiv este acela de a contribui la creșterea nivelului de educație muzicală, culturală și artistică al societății civile în general și al tinerilor, în special.