Reparații de iarnă pe drumurile naționale din Caraș-Severin

explo 1000x200

Se anunță lucrări de reparații la Secția de Drumuri Naționale Caransebeș, iar startul acestora se va da mâine. Valoarea contractului care cuprinde peste 20.000 mp depășește 1 milion de lei.

S-a semnat contractul pentru noi lucrări pe drumurile naționale din Caraș-Severin. Este vorba despre lucrări la partea carosabilă, acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare administrate de Secția de Drumuri Naționale Caransebeș, potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Lucrările de reparații, desfășurate în cadrul campaniei de pregătire a drumurilor pentru sezonul de iarnă, vor fi executate de firma Tehnocer SRL, valoarea contractului fiind de 1.031.900 lei, TVA inclus. Potrivit contractului, lucrările ar trebui finalizare până în 31 decembrie 2018. Suprafața totală pe care se vor executa reparații este de peste 20.000 mp.

Lucrările se vor executa pe următoarele drumuri naționale:

  • varianta de ocolire a municipiului Caransebeș
  • DN 58 – Anina; Caransebeș – Brebu
  • DN 68 – Caransebeș – Bucova (limită de județ)
  • DN 6 – Domașnea

Lucrările vor începe marți, 9 octombrie, pe varianta de ocolire a Caransebeșului.

Și în perioada verii, pe raza SDN Caransebeș au avut loc lucrări de tratamente bituminoase la rece pe DN 6, între Caransebeș și Lugoj și între Caransebeș și Cornea, lucrări executate de firma AXELA Construcții SRL, mai spun cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara.

banner 970 x 250