Școala antreprenorilor Elite Business Women Club și-a redeschis porțile

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

„Dream Big and make it Happen” a fost prima lecție din acest an, predată de profesioniștii Clubului Elite Business Women.

Timișoara a găzduit pentru a doua oară primul eveniment din an, organizat de cea mai mare comunitate dedicată antreprenoriatului feminin din România: Elite Business Club.

publicitate online in ziar Express de Banat

Zeci de antreprenori din Timișoara și nu numai au împărtășit și dezvoltat, în cadrul acestei întâlniri, experiențele lor în business, savurând de asemenea și sfaturile speaker-ilor: Raluca Stanciu Voicu – managing partner Francize.ro, Vasile Moldovan – General Manager la Școala Națională a Femeilor Manager Adela Dinu, precum și cele ale Roxanei Gena Mircea – partener REI Finance Advisors. 

Pentru membrii comunității bănățene ELITE Business Women, 2019 promite oportunități noi de business, dar și provocări de care oameni cu viziuni similare vor profita și pe seama cărora vor țese povești de succes, depășindu-și așteptările, după cum a declarat Bianca Tudor, fondator ELITE Business Women, într-un interviu pentru Express de Banat:

„Un eveniment foarte reușit, am vorbit despre escalare și dezvoltare de business prin sistemul de franciză, am vorbit despre aplicarea pentru proiecte cu finanțare europeană, dar și despre școala națională a femeilor manageri. Aveți un om de bază aici, în Timișoara, pe Mihaela Stoica, care susține femeile manager și care se preocupă să le fie bine, care este de fapt din Reșița și nu în ultimul rând mă bucur să văd că antreprenorii din Timișoara s-au reunit, că au ieșit la networking, că înțeleg că au nevoie să socializeze, să se adune, au nevoie să știe care sunt trendurile ca să poată să-și dezvolte afacerile.

Cum a crescut Elite Business Women față de anul trecut, când a fost prima ediție în Timișoara?

„Prima ediție a fost foarte reușită, am observat asta în toate orașele, când venim cu un concept nou, întotdeauna oamenii sunt curioși să vadă cu ce se vine de la București. Am crescut și am crescut și echipa. Suntem trei ambasadori la Timișoara și împreună cu Loredana, Mihaela și Adriana ne-am propus ca anul acesta să aducem în Elite Business Club Timișoara peste 100 de membri, sper din tot sufletul ca și ei să fie activi, pentru că îi vom recruta; chiar vrem oameni dornici să crească și care își asumă că trebuie să muncească alături de noi ca să își crească afacerile”.

1000x100 (3)

Elite Business Women Club este cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei, aflată în top 3 comunități de business conform revistei Cariere: „Stăm bine pentru că am avut curajul și am crezut că putem să aducem plus valoare și pe plan internațional, asta ne-a făcut să ieșim din țară încă din 2016, deja de trei ani de zile facem internaționalizare de afaceri românești, sigur că este un concept nou și încă o dată românii pleacă cu senzația asta că trebuie să plece cu capul plecat peste hotare, din cauză că noi nu suntem suficient de buni. Eu am să vin și am să spun întotdeauna și extrem de tare și asumat: «ba suntem foarte buni», facem business-uri mari, sunt companii cu 200-1.000 de angajați în România, sunt companii care au ajuns să francizeze. De exemplu, 5 To Go, o franciză românească, care a ajuns să deschidă 100 de locații din 2015, deci de trei ani de zile, Salad Box, un tânăr din Cluj Napoca, la fel și-a francizat afacerea și acum pleacă internațional. Hai să avem mai multă încredere în noi, hai să ne susținem și hai să facem parte din comunități de business, pentru că aici putem crește”, a mai spus Bianca.

Elite Business Woman Club, o comunitate dedicată femeilor îndeosebi, se bucură de un real suport și din partea domnilor care încurajează acțiunile, participă la evenimente și creează mediul perfect pentru networking:

 „Domnii susțin acest concept, mai mult decât atât, nu e vorba doar de susținere, bărbații au văzut că femeile fac afaceri, au văzut că femeile sunt muncitoare, că sunt responsabile, creează afaceri și se implică nu doar la nivelul de «a, sunt în concediu și hai să mai fac ceva, bijuterii handmade etc», ci deschid afaceri mari, fabrici, business-uri în agricultură”.

Datorită tuturor proiectelor de succes pe care Elite le-a organizat și susținut pe parcursul anilor, Bianca Tudor, fondator&CEO EBW, dorește extinderea comunității, nu doar prin noi membri, dar și prin ambasadori noi, de calitate, care doresc să facă performanță și pentru care nicio provocare nu reprezintă un impediment și își focusează atenția mai ales spre tinerele doamne dornice de o carieră în lumea afacerilor:

„Motivul pentru care atragem femei tinere, nu vreau să par lipsită de modestie, dar contează foarte mult bordul organizației, pentru că eu sunt foarte tânără, am 31 de ani, m-am făcut antreprenoare la 26 de ani, m-am angajat la 19 ani într-o companie multinațională și am venit cu exemplul personal, că nu trebuie să aștepți să ai 60 de ani ca să începi un business, poți să reușești și dacă nu ai expertiză de business, dacă te ții de treabă, ești responsabil și dacă te dezvolți continuu poți avea succes, pentru că iată, Elite este un business în zona de antreprenoriat social care a ajuns să aibă succes, iar femeile care vin alături de noi au ca medie de vârstă 26-35 de ani. Suntem femei foarte tinere, suntem pe trend crescător pentru că antreprenoriatul a început să prindă contur foarte mult în România și vine generația tânără care nu mai vrea un job, vrea să fie antreprenor, vrea să fie independentă, are idei, este creativă, generația asta care devine antreprenor la 16 ani și fac business-uri de la un milion până la 23 de ani. Eu sunt îndrăgostită de antreprenoriat și după mine ar trebui să fim numai antreprenori”, a concluzionat Bianca Tudor.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/