Patru stele pentru Timișoara. Rafinament și respect pentru business

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

TOP! Lumea oamenilor de afaceri a fost „premiată” cu încă o locație de top. Hotel Del Corso – servicii exclusiviste, de cea mai înaltă calitate

Eleganță, confort și intimitate – ingredientele perfecte pentru cei mai pretențioși antreprenori aflați în căutarea evadării perfecte. Povestea celui mai nou hotel deschis în Timișoara, de Dan Dinu și Dușan Filipaș, doi antreprenori de succes, promite să fie cât se poate de interesantă și prin prisma inaugurării primului restaurant cu specific argentinian din vestul țării – Argentinian Steakhouse.

Hotelul de 4 stele, bine poziționat, la doar cinci minute de centrul orașului, este construit în stilul modern contemporan și dispune de 39 de camere de odihnă luminoase și aerisite, cu un design elegant și terase cu tentă romantică, ce îmbie automat la relaxare fie călătorul aflat în interes de afaceri, fie pe cel grăbit, aflat între zboruri sau pe cel proaspăt sosit în Timișoara pentru a o vizita. Toate camerele hotelului sunt realizate de designerul Stefan Lazar, de la Ezzo Design, iar proprietarii au respectat întru totul indicațiile acestuia, combinând într-o manieră unică materialele de calitate, finisajele prețioase și detaliile deosebite.

Argentinian Steakhouse – restaurantul, situat la parterul hotelului și care nu funcționează doar în regim închis – își îmbie toți clienții să se bucure de aromele și gusturile fine ale unei bucătării cu totul speciale, regăsite într-un meniu exotic și apetisant din țara tangoului și a aventurii, locul care i-a inspirat cel mai mult pe cei doi antreprenori. Oaza sofisticată a restaurantului este destinată gurmanzilor care apreciază deliciile sud-americane, preparate din ingrediente de cea mai bună calitate și pregătite sub atenția chef-ului Nicolaie Tomescu. Calitatea legendarei cărni crescute în Pampasul argentinian, alături de savoarea dată de cărbunele atent utilizat, cu siguranță transformă fiecare vizită într-o poveste de neuitat. Empanadas și Provoleta, coastele de vită, diafragma de taur, cel mai fraged mușchi, antricotul cu os și „vedeta” Tomahawk sunt doar câteva dintre specialitățile casei iubite și „vânate“ de cunoscători.

Argentinian Steakhouse își așteaptă clienții în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu orele 17.00, iar în weekend iubitorii calității pot trece pragul restaurantului și pentru a lua prânzul, începând cu orele 12.00.

1000x100 (3)

„Del Corso și Argentinian Steakhouse a fost pentru noi un vis devenit realitate. O provocare căreia i-am făcut față cu brio, o locație ce am setat-o pentru a răspunde doar la comenzile: business, respect, eleganță, rafinament și profesionalism. Locul complex în care clienții noștri să-și dorească să revină, să se bucure de liniștea zonei, atent selectată de noi și de serviciile exclusiviste pe care le punem la dispoziția acestora”, a declarat Bogdan Gheorghiță, managerul Hotelului Del Corso.

Date de contact

Adresa: Calea Bogdăneștilor, nr. 18, Timișoara

Rezervări și informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0256 289 289 sau la adresa de email:office@hoteldelcorso.ro

 

 

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/