Centrul Regional de Afaceri Timișoara va găzdui din nou un Târg imobiliar. Cei interesați pot găsi inclusiv sisteme fotovoltaice

În perioada 9-10 martie, se va organiza a treia ediție a Târgului Imobiliar Timișoara, organizat la Centrul Regional de Afaceri. Vor fi prezenți cei mai mari dezvoltatori imobiliari din partea de vest a țării, dar și din domeniul bancar. 

Organizatorii de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță 20 de expozanți din domeniile imobiliare și bancare, inclusiv o companie importantă care se ocupă de sisteme fotovoltaice. Practic, timișorenii, dar și companiile vor putea vedea ultimele tendințe în amenajările interioare și exterioare. Firește, pe perioada târgului vor fi reduceri și diverse surprize pentru vizitatori.

Sâmbătă, 9 martie, târgul este deschis între orele 10-19, iar duminică, între orele 10-18. Intrarea la eveniment pe parcursul celor două zile va fi liberă. La primele două ediții târgul a avut un real succes, cu peste 2000 de vizitatori la fiecare ediție.

Sursă foto: banatulazi.ro