SCM Poli vrea un succes la Făgăraș, în ciuda accidentărilor. Antrenorul face deja strategia pentru perioada de transferuri

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Handbaliștii de la SCM Poli au o perioadă cu probleme medicale, însă norocul lor este că au meciuri mai accesibile în Liga Zimbrilor. Primul este o deplasare la CSM Făgăraș, unde alb-violeții merg cu gândul la victorie. În perspectiva pauzei din iarnă, antrenorul Pero Milosevic se gândește deja la transferuri.

În perioada aceasta au probleme medicale jucători precum Dragas, Pribanic, Kocic, Sadoveac sau Fenici. Chiar și fără ei, Pero Milosevic e convins că echipa se poate impune la Făgăraș, dar nu fără să „trasnpire”. „Cred că am făcut treaba bună în perioada aceasta. Știm că nu e ușor să joci în sala din Făgăraș, au o echipă foarte bună, chiar dacă nu au adunat multe puncte. Au jucat bine însă recent cu Baia Mare. Au interi buni, care trag de la distanță la poartă, au doi pivoți buni, extreme, îl au în poartă pe Vîlceanu (n.r. împrumutat de la Timișoara). Cred că suntem un grup bun și vom câștiga acest meci, dar va trebui să luptăm din greu. Noroc că avem un program mai ușor, acum cu accidentările”, a punctat Milosevic.

Până la 1 februarie, echipele pot face transferuri. Pero Milosevic caută deja un pivot cu talie. „Irimescu și-a dat drumul acum, a avut o perioadă mai grea de trei-patru luni. Acum suntem cu el și cu Raul Bote, care are doar 17 ani. Ne lipsește însă un pivot de talie pentru când absentează Pribanic. Cred că vom mai căuta un pivot cu talie, pentru faza de apărare și atunci vom sta și mai bine. Acum mă gândesc însă doar la următorul meci, pentru că suntem într-o situație în care fiecare punct e important“, a mai spus Milosevic.

untitled design set 970x90 px

Partida de la Făgăraș începe sâmbătă la ora 18.

foto: facebook.com/pg/scmpolitehnica

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/