Echipa de baschet de la SCM Timișoara vrea un succes cu Dinamo, după ce săptămâna trecută s-a impus în fața Stelei

„Leii” de la SCM Timișoara joacă săptămâna aceasta din nou acasă, deoarece Dinamo a cerut mutarea în Banat a partidei programate la București. Va fi o întâlnire interesantă pentru elevii lui Miodrag Perisic, deoarece echipa bucureșteană, care a fuzionat vara aceasta cu Știința București, e antrenată de fostul antrenor al bănățenilor, Tudor Costescu.

Timișorenii au avut un start mai greoi în grupa A, cu prima victorie abia în etapa a cincea, în fața Stelei. Antrenorul spune că vede progrese înclusiv la antrenamente. „Următorul meci e mereu cel mai important. Echipa se pregătește bine, nu avem accidentări. Echipa este nou-formată, jucătorii se înțeleg tot mai bine la antrenamente și acest lucru este foarte important pentru mine. Dinamo are șase străini, chiar dacă este tot o echipă cu buget mai redus, ca și noi. Am încredere în băieți, ne gândim doar la noi. O luăm pas cu pas, și Dinamo e următorul pas. Cred că avem potențial să câștigăm acest meci. Adversarul primește multe puncte, dar joacă foarte rapid și agresiv. Au un conducător de joc bun și pivoți cu experiență”, a spus Miodrag Perisic.

Dinamo are cinci înfrângeri sezonul acesta, dar Cătălin Baciu e convins că meciul va fi unul dificil. „Va fi un meci greu pentru noi, emoțional, pentru că vom lega șirul de victorii. Dinamo a pus probleme unor echipe de top, așa că vom trata meciul foarte serios și vom câștiga. Cred că noi avem mai multă experiență decât ei și asta va face diferența. Nu cred că pot spune că va fi cel mai ușor meci, pentru că le-au pus problemele unor echipa cum e Clujul sau Sibiul”, a punctat Baciu.

Meciul începe sâmbătă, de la ora 18. Aruncarea simbolică o va da alpinistul Horia Colibășanu.

foto: facebook.com/pg/bcscmtimisoara