SCM Poli a mai bifat o despărțire. În așteptarea Europei, sezonul începe cu un derby!

Echipa de handbal masculin SCM Poli Timișoara mai face schimbări în lot, după ce și-a anunțat toate transferurile. Alb-violeții vor mai împrumuta un jucător, care nu ar avea șanse obiective să prindă echipă. Clubul și-a aflat recent programul din Liga Zimbrilor și a finalizat înscrierea în Cupa EHF.

La finalul sezonului trecut, Poli a anunțat că se desparte de Alin Șania. Acum, clubul a decis să-l împrumute pe Robert Furak la CSM Făgăraș. De altfel, Pero Milosevic anunțase că e foarte posibil să se ia această decizie, deoarece extrema dreapta nu ar avea mari șanse să joace la Poli. Pentru viitorul sezon, clubul timișorean i-a transferat pe Mohsen Babasafari, Ramon Șomlea, Robert Năstăsie și Bogdan Băican. Deoarece au câștigat Cupa României, poliștii vor juca în Cupa EHF, a doua competiție inter-cluburi la nivel european, iar clubul a finalizat înscrierea.

Poli a mai jucat în Cupa EHF în 2016. Atunci, alb-violeții au fost eliminați în ultimul tur preliminar de slovenii de la Ribnica. Până vor începe partidele europene, timișorenii vor lua startul în campionat, în primul weekend din august, iar pregătirile se reiau după jumătatea lunii iulie. În prima rundă, Poli se va deplasa la Steaua.

Iată programul turului:

Etapa I: Steaua București – SCM POLITEHNICA
Etapa a 2-a: SCM POLITEHNICA – Minaur Baia Mare
Etapa a 3-a: Potaissa Turda – SCM POLITEHNICA
Etapa a 4-a: SCM POLITEHNICA – Dinamo București
Etapa a 5-a: CSM Făgăraș – SCM POLITEHNICA
Etapa a 6-a: SCM POLITEHNICA – CSM Focșani
Etapa a 7-a: CSM Vaslui – SCM POLITEHNICA
Etapa a 8-a: SCM POLITEHNICA – CSM București
Etapa a 9-a: AHD Dobrogea Sud – SCM POLITEHNICA
Etapa a 10-a: HC Buzău – SCM POLITEHNICA
Etapa a 11-a: SCM POLITEHNICA – AHC Dunărea Călărași
Etapa a 12-a: CSM Școlar Reșița – SCM POLITEHNICA
Etapa a 13-a: SCM POLITEHNICA – CSM Bacău