Schimbările din fruntea Inspectoratului Şcolar nu tulbură apele în Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova Nouă

Dacă în orașul vecin, Oravița, deciziile luate de noua conducere a ISJ Caraș-Severin au stârnit o serie de nemulțumiri, directorul unei instituții de învățământ aducând în prim-plan factorul politic ca reprezentând principalul motiv al destituirii sale, la Moldova Nouă lucrurile stau exact invers.

Încă de când a preluat frâiele Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”, directorul Mihaela David-Izvernar spune că nu a întâmpinat probleme în privința dialogului cu reprezentanții învățământului din Caraș-Severin, indiferent de cine s-a aflat în fruntea conducerii Inspectoratului Școlar. Mai mult decât atât, managerul liceului subliniază că nu simte nicio amenințare vizavi de funcția pe care o deține.

„Nu există niciun risc! Colaborarea cu reprezentanții de la județ este una foarte bună. Evident că fiecare dintre noi am solicitat poate mai multe clase și probabil că nu ni s-au alocat fiecăruia atâtea câte am cerut. Eu mă bucur că mergem pe dualul acesta și pe profesional, dar mai ales că respectăm ceea ce solicită Ministerul Educației, adică un număr mai mare de clase în care să se poată învăța o meserie pe învățământul profesional și dual.”, a explicat David-Izvernar pentru expressdebanat.ro.

Cuib de vise 1000x100

În plus, managerul liceului de la Moldova Nouă reiterează comunicarea fără cusur cu șefa ISJ și atrage atenția că principalul scop al cadrelor didactice trebuie să fie acela de a-i îndruma pe elevi, în special directorii, cei care și-au obținut mandatul prin concurs.

„Lucrurile funcționează foarte bine. Deja am avut videoconferințe, am avut și o întâlnire cu reprezentanții ISJ la Oravița, mai aproape de noi, ceea ce este un bonus ținând cont că ne aflăm la 100 de km distanță. Nu simt niciun fel de presiuni sau valuri. Cred că scopul nostru este în slujba copiilor și asta vom face atât timp cât avem mandatul acesta obținut prin concurs.”, a concluzionat managerul Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova Nouă.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/