Schimbare la conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Caraş-Severin

Începând de ieri, Marius Vodiţă nu mai ocupă funcţia de director executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin.

Petru Albert Sereș este noul director al Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, după ce interimatul lui Marius Vodiță a ajuns la final.

Petru Albert Sereș a fost subprefect al județului Caraș-Severin, din partea UDMR, și apoi inspector guvernamental. Acesta a activat ca funcționar public în cadrul Instituției Prefectului, de unde s-a transferat la Agenția de Protecția Mediului Caraș-Severin. De miercuri, acesta este împuternicit director executiv al acesteia până la ocuparea funcției prin concurs.

leader board 728 x 90 px

Cu fostul director, Marius Vodiță, au apărut câteva imagini și informații mai deocheate pe unele pagini de Facebook, unde i se și cerea demisia ca urmare a unei presupuse incompatibilități ca director al APM și membru al Consiliului Ștințific al Parcului Național Semenic-Cheile Carașului. Nu știm, însă, dacă în urma acestora s-a făcut schimbarea din funcție sau Marius Vodiță chiar nu a mai dorit să continue interimatul la APM Caraș-Severin.