Schimbare de mandat la Rotary Club Caransebeș

stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Rotarienii din Caransebeș au sărbătorit festivitatea de încheiere a anului 2019-2020 și predarea ștafetei către un nou președinte, conform regulamentului clubului.

Președintele din ultimul an, Călin Lazăr, a prezentat un bilanț al acțiunilor clubului, coordonate în mandatul său, raportându-se la evoluția pandemiei de COVID-19. Realizările acestui an rotarian cuprind acțiuni cu impact umanitar în comunitate, acțiuni de Fundraising, înființarea Clubului Interact Caransebeș, acțiuni organizatorice ale clubului și actualizarea statutului Fundației Rotary Caransebeș.

Călin Lazăr a vorbit despre „Promenada inimilor 2019 -Rotary inima mea”, acțiune care îşi propune să încurajeze populaţia oraşului să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, despre „O cană pentru excelență”, o acțiune de strângere de fonduri pentru premierea elevilor caransebeșeni pentru rezultatele deosebite la învățătură și în sport, despre înființarea Clubului Interact Caransebeș cu implicarea unui grup de 35 de elevi din urbea gugulană.

De asemenea, fostul președinte a prezentat „Fundraising”, acțiuni de strângere de fonduri prin campanii pe Facebook pentru a sprijini lupta personalului medical în perioada de pandemie.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Am donat secției ATI a Spitalului Municipal Caransebeș padele consumabile pentru defibrilatoarele (donate tot de Clubul Rotary Caransebeș într-o acțiune anterioară) și fonduri pentru finalizarea unui tunel de dezinfecție a pacienților și personalului medical. Am donat, împreună cu copiii din Clubul Interact Caransebeș, către Primăria Municipiului Caransebeș, în calitate de administrator al școlilor 15 standuri cu dispenser pentru gel cu acționare cu cotul, împreună cu 15 litri de gel  dezinfectant, care au fost montate în școlile din Municipiul Caransebeș. Mulțumim încă o dată cetățenilor Municipiului Caransebeș și donatorilor pentru implicare și pentru ajutorul acordat, iar aportul lor la strângerea a celor peste 7.000 de dolari donați în acest an a fost semnificativ”, a menționat Călin Lazăr, de acum fostul președinte al Rotary Caransebeș.

Festivitatea de predare a mandatului a fost una încărcată de emoție și atmosfera prietenească, iar pentru mandatul 2020-2021 funcția de președinte va fi ocupată de către Elisa Perescu.

De menționat că în urma activității depuse de rotarieni din ultimii doi ani Rotary International a ținut să răsplătească Clubul din Caransebeș cu șase distincții Paul Harris Fellow.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/