Ultimul mesaj al primarului Borcean pentru președintele Vela: Adio, Marcel! La revedere, PNL! Ne vedem la alegeri!

Refuzat de liderul PNL Caraș-Severin pentru a discuta despre o eventuală reconciliere și tratat drept trădător, primarul Caransebeșului îl așteaptă pe Marcel Vela în campania electorală, unde se va juca mai dur ca niciodată!

Felix Borcean a ajuns să regrete că, aseară, în redacția Express de Banat, a încercat să devină conciliant. Și asta pentru că Marcel Vela i-ar fi dovedit, în repetate rânduri, că viclenia și interesul personal sunt marile sale atuuri sau trăsături. „M-am rugat toată ziua să nu accepte și s-a întâmplat. Pentru asta, un ultim mulțumesc. M-a întrebat semiretoric, la un moment dat, tot dumnealui: Cine te-a pus director? Am răspuns spășit: Dumneavoastră, domnule! Și de ce, a continuat el… Datorită tatălui meu, i-am făcut eu jocul… Și cine te-a propus primar? Tot dumneavoastră, domnule! De ce, nu m-a mai întrebat, dar îl întreb eu acum? Și de ce a insistat atât de mult… Și de ce nu a vrut pe altcineva dintre numeroasele personalități active ale partidului? Și-l mai întreb ceva: pe tine, Marcel (cum îl alintă Chimigeriu), cine te-a susținut, în primii ani când erai un tinerel, charismatic, ce-i drept? Câțiva oameni valoroși, dar care nu au râvnit la puterea atât de dragă ție. Unul e chiar tatăl meu. Eu, recunosc, m-aș fi bătut pentru tine, prin 2004. Te-am respectat și chiar admirat, uneori, complet dezinteresat. Nu ți-am cerut, niciodată, nimic pentru că eu mi-am construit singur cariera”, a transmis Borcean.

Primarul Caransebeșului mai spune că, în 2016, a intrat în pânza de păianjen a liderului liberal. „Aud că acum te lauzi că mă vei distruge, chiar se văd încercările tale disperate. Chiar șeful tău de partid, Ludovic Orban, a afirmat că ești un tip periculos, pe vremea când mai comunica cu mine. Știi ceva, mai încearcă! Fii perseverent, tenace, așa cum te știu! Hai să-ți dezvălui un secret întunecat: nimeni nu te iubește în Caransebeș, cu excepția lui Ghiță Munteanu, Luminița Verdeș și Carla Meszaroș. Am dubii și la Geta, în ciuda celebrei scrisori din 2011. Multora le e doar teamă de tine. Dar celor mai mulți nu le mai pasă, printre care și eu. Adio, ne vedem la alegeri! (dacă nu reușești să mă distrugi, dar atenție, să ai oglinda la tine!)”, e mesajul de adio, unul foarte dur și amenințător al primarului Borcean pentru președintele Vela.

Ministrul Afacerilor Interne n-a avut nici el cuvinte mai frumoase la adresa lui Borcean: „A trădat de nenumărate ori partidul, declarând, de exemplu, în ziua alegerilor, că a votat cu alți candidați decât cei ai PNL. A mai trădat și colegii, complotând cu PSD împotriva propriilor camarazi, care l-au ajutat și susținut să ajungă primar. A trădat promisiunile electorale din 2016, victimizându-se mereu că nu poate din varii motive să facă mare lucru în mandatul său”.

În cetatea Caransebeșului se anunță astfel lupte grele pentru supremație, cu garda jos. Câștigătorul îl vor desemna gugulanii, în seara se 27 septembrie.