Dezinsecție terestră și aeriană la Caransebeș. Doar vremea mai poate pune probleme

Primarul Caransebeșului anunță că mâine, 8 iulie, va începe acțiunea de dezinsecție, cu aceeași firmă care a prestat acest serviciu anul trecut.

Dacă la vremea respectivă edilul spunea că au fost aruncați banii pe fereastră, inițiativa fiind a viceprimarului Marius Isac în perioada când edilul se afla în concediu de odihnă, acum Felix Borcean a revenit asupra deciziei. Inițial Felix Borcean a oferit o soluție mai ieftină de a se face acțiunea cu societatea Transal Urbis, dar cu oamenii și atomizoarele Primăriei. El a fost dezaprobat imediat de către managerul Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu spunând că este ilegal, drept pentru care a urmat o dezbatere lungă pe rețelele de socializare între cei doi conducători de unități.

Până la urmă, primarul Caransebeșului a fost nevoit să păstreze firma Deraton din Timișoara, poate și din cauza faptului că a pierdut procesul cu societatea care a chemat Primăria Caransebeș în judecată pentru neplată.

Precizăm că Judecătoria Caransebeș, în luna februarie, prin dosarul nr 4677/208/2019 a dispus obligarea pârâtului (Primăria Caransebeș) la plata către reclamantă (SC Deraton SRL) a sumei de 68.663 lei cu titlu de debit principal, contravaloare servicii prestate şi neachitate, la care se calculează penalităţi de întârziere în cuantum de 0,01% calculate de la data scadenţei obligaţiei de plată şi până în momentul plăţii efective.

Dezinsecția ar putea fi amânată dacă vremea va continua să fie ploioasă.