Schelean descrie județul ca un „focar de fraude electorale”. Iohannis câștigă în turul II!

Deputatul PDL spune că rezultatul ar fi putut fi unul mult mai bun, dacă procesul electoral ar fi fost bine organizat.

Valeria Schelean a criticat dur atât modul de organizare al alegerilor în țară și peste hotare, dar mai ales tentativele grave de fraudă. În opinia copreședintelui ACL Caraș-Severin, pericolul ca turul II să fie fraudat de către cei care organizează alegerile este iminent.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc cărășenilor și tuturor românilor care au venit la vot duminică. Vreau să le mulțumesc în mod special sutelor de mii de români care au stat la cozi infernale, ore în șir, pentru a putea vota. Am văzut, eu și o țară întreagă, cum acești oameni au fost bătaia de joc a unui guvern și a unui prim-ministru care se tem de ei și de votul lor, a declarat deputatul în această dimineață.

Rezultatul pe care ACL și Klaus Iohannis l-au obținut în județul Caraș-Severin este unul care le permite membrilor de partid să rămână optimiști și încrezători în victoria din turul II.

„Anunț cu regret și mâhnire că în acest moment județul Caraș-Severin este unul dintre focarele de fraudă electorală din România, dovadă numeroasele plângeri pe care am fost nevoiți să le facem încă din timpul zilei de duminică. De la turism electoral cu sute de alegători, de la sustragerea a sute de buletine de vot, de la primari-transfugi care au dat buzna fără drept în secțiile de votare, județul Caraș-Severin a fost victima cam tuturor tipurilor de fraudă electorală. Acest lucru nu poate fi tolerat. Pentru turul II, întreaga echipă ACL se va mobiliza mai bine pentru ca toate aceste tentative de fraudare să fie stopate şi cei care vor să vicieze procesul electoral să plătească pentru încălcarea legii”, a subliniat parlamentarul de Caraș-Severin.

În ce privește rezultatul obținut în județ, liderul ACL se declară mulțumit. „Vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor cărășenilor care au înfruntat proasta organizare a alegerilor, care nu s-au lăsat intimidați și care au venit la vot. Rezultatul nostru este bun în aceste condiții și, dacă alegerile ar fi fost libere de orice fel de tentative de fraudă și manipulare, el ar fi fost unul și mai bun. Am toată încrederea că în mai puțin de două săptămâni cărășenii se vor pronunța pentru o Românie fără furt, o Românie a lucrului bine făcut”, concluzionează Valeria Schelean.

 

Comments

 1. awetbettym says:

  Doamna Schelean dar cand ati furat in 2005 si 2009 cum a fost ?
  Atunci nu a mai fost frauda ?
  Nu credeti ca Romania s-a saturat de basescu, udrea, blaga ?
  Pentru ca astia va coordoneaza, voi sunteti doar niste marionete de cea mai joasa speta.
  Ati pus tara asta pe butuci in ultimii 10 ani nenorocitilor.

 2. ovidiu says:

  cine dracului este si Valeria Schelean ? ce dracu a facut pana acuma in acest judet? de unde dracului a avut bani( ca sa nu zic altceva) pentru a cumpara locul ca deputat in parlamentul romaniei? aceasta “doamna” uita cum au venit peste noapte din diaspora, voturile la alegerile lui basescu. romanii nu au votat cu ponta, romanii au votat cu oricine care nu are legatura cu basescu, pdl, pmp, pnl si toti alti pui, puisori si alti viermi ai acestui personaj sinistru care este asteptat la puscarie de catre un guvern in “ilegalitate” pe care il poate conduce!!!