Şi-a omorât fratele cu o țeapă înfiptă în piept

În plină zi de sărbătoare, un localnic din Zorlențu Mare s-a luat la ceartă cu propriul frate. Din cauză că era sub influența băuturilor alcoolice, s-a ajuns de la o simplă ceartă la agresiune fizică.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a certat cu fratele său mai mic cu trei ani. Nimeni nu pare să știe cu exactitate care au fost motivele scandalului, însă din nefericire cearta a dus la moartea unuia dintre bărbaţi. Se pare că, din cauza alcoolului în exces, fratele cel mare l-a străpuns cu o țeapă de lemn în zona toracelui pe celălalt implicat în ceartă.

Conform declarațiilor martorilor, bărbatul ar fi regretat fapta săvârșită imediat după ce și-a dat seama ce a făcut, prea târziu însă pentru victimă. „Nu știu nici eu, că am fost pe stradă, au fost beți amândoi, nu am știut nimic până când nu am auzit că țârâie ocheții. Când m-am dus, Viorel era deja căzut jos, și ălalalt se ținea cu mâinile de cap. Ce au  făcut, numai  Dumnezeu știe”, povestește mama victimei.

leader board 728 x 90 px

Aparent, victima nu părea să fie grav rănită când a fost preluată de către ambulanță, însă leziunile interne erau mai grave. „S-au bătut cei doi frați, când am venit aici era deja salvarea. Se vedea o împunsătură numai așa sub buric, ăștia ziceau că a dat cu țeapa de la căruță, cu care se încarcă fânul. Medicul de pe salvare a zis ca nu se moare din asta, dar când a ajuns la spital se mai vedeau 2 tăieturi, una la umăr, una pe la mâini. Când l-au pus pe masa de operație azi-noapte la 4 au zis ca nu mai e nimic de făcut‘‘, a explicat unchiul victimei.

Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată telefonic despre faptul că în comuna Zorlenţu Mare a izbucnit un scandal. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat că M. IOAN, de 43 ani, domiciliat în Reşiţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei neînţelegeri cu fratele său – M. VIOREL, de 40 ani, din Zorlenţu Mare, l-a înţepat pe acesta cu o ţeapă din lemn în zona toracelui. Victima – M. VIOREL, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, unde ulterior a decedat. Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, urmând să-i fie schimbată încadrarea în aceea de omor calificat”, a declarat comisarul șef, Dan Bortiș, Serviciul Cabinet.

Comments

  1. cetățeanul turmentat says:

    uite așa mai funcționează și ,, selecția naturală,, !