Cum s-au tăiat cărășenii în zi de sărbătoare

Ruga din acest an se lasă cu victime. În două localități din județ au existat conflicte grave ce au necesitat intervenția autorităților județene.

UPDATE: Și-a omorât fratele din cauza alcoolului. Un bărbat de 43 de ani din Zorlențu Mare și-a înțepat fratele mai mic în piept cu o țeapă de lemn. Conflictul a izbucnit din cauza consumului în exces a băuturilor alcoolice. Victima nu a decedat pe loc, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, însă nu a mai putut fi salvată.

Potrivit comunicatului de presă de la Inspectoratul de Poliție Județean Cara-Severin, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore: „Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, urmând să-i fie schimbată încadrarea în aceea de omor calificat”.

leader board 728 x 90 px

Tot din cauza excesului de alcool, un alt eveniment s-a petrecut la Rugi, comuna Păltiniș. În cursul serii de ieri, după ce au băut împreună, mai mulți prieteni s-au retras într-o locuință din sat unde au continuat petrecerea. Însă, de la prea mult alcool, doi dintre cei prezenți s-au luat la ceartă. Astfel, unul dintre ei, în vârstă de 20 de ani l-a înjunghiat pe de mai multe ori pe celălalt, de 27 de ani, punându-i viața în pericol. Din fericire, victima este în viață, iar autorul este cercetat pentru tentativă de omor.

 

În ciuda faptului că poliția a patrulat prin toate localitățile ce au sărbătorit Sfânta Maria, se pare că alcoolul le-a ajuns la cap cărășenilor, care nu și-au mai putut controla instinctele animalice și s-au tăiat.

Criminaliștii județului se deplasează în cele două localități cu evenimente, și anume  în Păltiniș pentru o tentativă de omor, și în Zorlențu Mare pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs un omor.