Cum s-au tăiat cărășenii în zi de sărbătoare

cadavru descoperit in lugoj
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ruga din acest an se lasă cu victime. În două localități din județ au existat conflicte grave ce au necesitat intervenția autorităților județene.

UPDATE: Și-a omorât fratele din cauza alcoolului. Un bărbat de 43 de ani din Zorlențu Mare și-a înțepat fratele mai mic în piept cu o țeapă de lemn. Conflictul a izbucnit din cauza consumului în exces a băuturilor alcoolice. Victima nu a decedat pe loc, a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, însă nu a mai putut fi salvată.

Potrivit comunicatului de presă de la Inspectoratul de Poliție Județean Cara-Severin, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore: „Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, urmând să-i fie schimbată încadrarea în aceea de omor calificat”.

Tot din cauza excesului de alcool, un alt eveniment s-a petrecut la Rugi, comuna Păltiniș. În cursul serii de ieri, după ce au băut împreună, mai mulți prieteni s-au retras într-o locuință din sat unde au continuat petrecerea. Însă, de la prea mult alcool, doi dintre cei prezenți s-au luat la ceartă. Astfel, unul dintre ei, în vârstă de 20 de ani l-a înjunghiat pe de mai multe ori pe celălalt, de 27 de ani, punându-i viața în pericol. Din fericire, victima este în viață, iar autorul este cercetat pentru tentativă de omor.

 

promovare banner maxagro Muzeul TM

În ciuda faptului că poliția a patrulat prin toate localitățile ce au sărbătorit Sfânta Maria, se pare că alcoolul le-a ajuns la cap cărășenilor, care nu și-au mai putut controla instinctele animalice și s-au tăiat.

Criminaliștii județului se deplasează în cele două localități cu evenimente, și anume  în Păltiniș pentru o tentativă de omor, și în Zorlențu Mare pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs un omor.

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/