Scandalul politic de la Moldova Nouă se mută în instanță. Se lasă cu despăgubiri!

Sătul de injuriile care i s-au adus, primarul orașului de la malul Dunării a decis că instanța trebuie să facă dreptate în războiul cu Adi Torma, președintele PNL Moldova Nouă.

Edilul-șef Matei Lupu spune că de când omul de afaceri s-a apucat de politică, injuriile la adresa sa, a familiei sale și a funcționarilor din primărie nu se mai încheie. În plus, cuvintele urâte pe care Torma le are la adresa lui atât pe paginile de socializare, cât și în mass-media depășesc cu mult limita bunului simț, iar în opinia primarului acest lucru este intolerabil.

„Nu sunt obligat să accept toate exprimările lui. Atacurile lui depășesc limita bunului simț. Mă face mincinos și în toate felurile, de ce trebuie să tolerez așa ceva?! Este intolerabil ceea ce se întâmplă și din acest motiv am luat decizia să apelez la instanță. Îi voi cere despăgubiri de 100.000 de euro! Doar instanța mai poate face dreptate în acest caz. Repet, eu înțeleg atacurile politice, dar în limita bunului simț!”, a declarat primarul Matei Lupu pentru www.expressdebanat.ro.

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în perioada următoare, mai ales că anul 2016 va fi unul electoral, în care atât liderul social-democrat Matei Lupu, cât și cel al PNL Moldova Nouă, Adi Torma, și-au anunțat intenția de a ocupa scaunul de primar.

Comments

  1. george says:

    Sunt un VITEL flamand, mi-e foame rau de tot, vreau sa devin cat mai repede un BOU veritabil☺

  2. Paul says:

    Il deranjeaza adevarul pe Lupu. In sfarsit sa gasit cineva sa ii spuna adevarul in fata, atat lui cat si intregului oras.
    Elevii simpatizanti ai PNL au de suferit in scoala, deoarece sotia primarului e directoare. Pe el il deranjeaza fiindca Adi Torma vrea ca bugetul si proiectele sa fie publicate si justificate in fata poporului. Nu cum face Lupu, scrie “investitii” pe un dosar de 50.000 euro si vrea sa fie aprobat fara prea multe intrebari. Fabrica de ciocolata a vrut sa vina la MN, volanele la fel .. dar nu s`au inteles la “comision” cu flamandul asta~