Scandalul Cismăneanțu – Borozan din PNL face victime în UNPR! Lechințan, dat afară din Consiliul Local!

UNPR a decis să-i retragă sprijinul consilierului local Augustin Lechinţan după ce acesta a votat alături de PNL pentru demiterea viceprimarului Bocșei, Constantin Borozan!

Lechințan a acceptat să-i facă jocurile primarului Cismăneanțu, a sărit la gâtul vicelui Borozan și a intrat chiar și în grevă numai să-l vadă schimbat din funcție pe acesta din urmă. Pentru că s-a implicat într-un conflict intern al PNL-ului, dar pe care Cismăneanțu și Borozan l-au mutat în Consiliul Local, liderii UNPR au pregătit dosarul de retragere a sprijinului politic consilierului local Augsutin Lechinţan, documentaţia fiind deja înaintată Consiliului Local al oraşului Bocşa.

Ales pe listele PPDD, Lechinţan a ajuns acum la mâna UNPR după ce partidul lui Dan Diaconescu a fuzionat cu cel al generalului Oprea. După ce viceprimarul Constantin Borozan a fost revocat din funcţie, grupul consilierilor locali independenţi l-a propus pe Lechinţan la funcţia de viceprimar şi, deşi a candidat împotriva liderului PNL, Marian Bocşan, Lechinţan a reuşit să adune cinci voturi, faţă de numai trei adunate de Bocşan. Insuficient!

Dar faptul că nu s-a abţinut de la vot, așa cum a făcut colega de alianţă de la PSD, i-a supărat pe liderii UNPR, care mai spun că acesta nici nu vine la partid, nu ţine legătura cu conducerea şi nu îşi plăteşte cotizaţia. Drept urmare, UNPR a decis să-i retragă sprijinul politic. Potrivit legii, pierderea sprijinului politic atrage de la sine şi pierderea calităţii de consilier local!

CITEȘTE ȘI:

Execuție politică! Cismăneanțu l-a mazilit pe Borozan, iar lui Bocșan i-a tras o țeapă de zile mari! (VIDEO)