SCANDALOS. Munte de gunoi în flăcări, într-un cadru natural de poveste! Focar de infecție, sub geamul oamenilor!

Comuna Dognecea din Caraș-Severin se îngroapă în gunoaie, nepăsarea administrației locale fiind de-a dreptul revoltătoare. Atât pentru localnici, cât și pentru iubitorii de natură care vin în număr tot mai mare în zonă. 

Imagini de coșmar din comuna administrată de primarul PNL Elena Moise au devenit virale pe rețelele de socializare. Și asta pentru că situația e de-a dreptul scandaloasă. Adevărați munți de gunoi, dar și o mulțime de deșeuri împrăștiate peste tot pun în pericol sănătatea oamenilor și îi îngrozesc pe cei care vin să admire frumusețile Munților Dognecei. Totodată, nepăsarea în rezolvarea acestei probleme a deșeurilor omoară afaceri, investiții importante în turism.

Pentru a scăpa cât mai repede de deșeurile ce le fac oamenilor viața un calvar s-a găsit varianta arderii lor. În mijlocul drumului! Sub geamul oamenilor! De ce toate acestea?! Primarul Elena Moise are o explicație: „Au răsturnat gunoiul, e o familie care nu vrea să plătească gunoi. Au avut și contractul pe apartament expirat, sunt rău-platnici. Ce să le fac?! Au amenzi de plătit la Primărie, am făcut toate demersurile”. O singură familie?! Atât gunoi de la o singură familie?! Edilul-șef a rezolvat totul cu o brichetă, au remarcat astăzi localnicii care au postat imaginile dezastrului pe Facebook.