Scandal la dispensar! Tratament dur aplicat de un medic de familie din Bethausen unei femei

Vizita unei tinere din Lugoj la medicul din Bethausen, pentru a solicita o trimitere medicală în numele unei rude bolnave, s-a transformat într-un scandal de neimaginat, presărat cu injurii și îmbrânceli din partea doctorului.

Femeia spune că totul a pornit de la faptul că i-ar fi spus asistentei de la cabinet că i-a mai căutat și nu i-a găsit câteva zile la rând. Iritat de aceste acuze, medicul ar fi trecut la injurii, iar în acest sens tânăra confirmă acuzațiile cu un filmuleț înregistrat cu telefonul mobil în momentul disputei.

„Am fost la Bethausen, la dr. Petcu, să cer o trimitere pentru Chirurgie, pentru bunicul meu imobilizat la pat. Ştiam de violenţa verbală a soţilor Petcu, dar am mers cu intenţii bune şi am vorbit cât se poate de frumos. Doctorul Petcu a început să mă facă nesimţită, fără să-l fi jignit cu nimic şi să-mi aducă injurii. În momentul în care am ripostat verbal, a ieşit afară din cabinet şi continuarea o puteţi vedea in clip. Nu înţeleg cum asemenea monştri se pot ocupa de viaţa unor oameni total nevinovaţi. Din spusele oamenilor, aşa ceva se întâmplă frecvent, doar că nimeni nu are curajul sa facă nimic.”, a menționat Bianca Ionescu Erdei.

„A lovit cu poșeta în geam”

La rândul său, medicul Aurel Petcu recunoaște că și-a ieșit din fire, doar după ce ar fi fost provocat de aparținătoarea pacientului său. „Mi-am pierdut cumpătul în momentul în care a lovit cu poșeta în geam.  A vorbit foarte urât. Eu și soția mea suntem de peste 40 de ani medici și așa ceva nu am pățit. Mai mult decât atât, la câteva minute după incident, ne-am trezit cu poliția acolo. Trei polițiști și un domn. E normal?”, a spus medicul.

După apariția înregistrării pe rețelele de socializare, zeci de persoane condamnă modul de abordare al medicului, iar situația creată a devenit cunoscută în scurt timp la nivel național. Oamenii legii vor continua cercetările, în urma plângerii depuse de Bianca Ionescu Erdei.