Scandal la Bocşa. Angajaţii Primăriei şi poliţiştii au dat jos bannerele favoritului la fotoliul de edil-şef

În campania electorală de la Bocşa se folosesc arme neconvenţionale. Angajaţii Primăriei şi poliţiştii din oraş s-au apucat să dea jos de pe stâlpi bannerele electorale ale candidatului PDL, Eugen Cismăneanţu, care conduce detaşat în sondaje.  

 

Mirel Pascu, primarul în exerciţiu al Bocşei, se pregăteşte să-i cedeze şefia administraţiei locale lui Eugen Cismăneanţu. Cel puţin aşa arată ultimele sondaje. Pascu pare însă să se folosească de orice fel de metode pentru a-şi păstra scaunul. Afişele electorale ale acestuia au fost interzise spre afişare de către Biroul Electoral de Circumscripţie Nr.5 Bocşa şi de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană, pe motiv că s-a folosit de culorile tricolorului şi de însemnele naţionale, încă din 28 mai. Nu a dispărut însă niciun afiş, niciun banner al actualului primar. Poliţia s-a făcut că plouă. Nu şi astăzi, când oamenii legii au plecat pe teren cu maşinile Primăriei pentru a se asigura că toate bannerele contracandidatului primarului, Eugen Cismăneanţu, vor fi date jos de pe stâlpi. Lucru care s-a şi întâmplat. Candidatul PDL are toate motivele să acuze organele de poliţie că lucrează pentru primarul în funcţie atâta vreme cât Poliţia Bocşa a fost sesizată cu privire la deciziile BEC şi BEJ privind afişele electorale interzise ale lui Mirel Pascu, dar oamenii legii nu au făcut nimic în acest sens.

 

Comments

 1. taticu says:

  alooo, mireluuu!!!! pa ticule, pa! dute la parnaie!!!! acolo e locul tau! nu mai ai pic de rusine bah, ar trebui sa-ti facem mutatie

 2. popa says:

  pascu are afise ilegale. is interzise si politia sta si se uita. spagari nenorociti. mirel oricum pleaca din primarie, ca nu poate fura atat cat e diferenta intre el si gelu. huuuuooooo pascule! Cismaneantu primar, se stie!

 3. bocseanul says:

  ole ole unde te duci tu mirelule? e timpul sa o intinzi. ai ciordit mai mult decat toata magura la un loc! pa si pusi!

 4. eu says:

  toti stalpii is ai lu mirel. sa nu mai puna ma nimeni pe ei. pune numai tu bah, ca nu te mai saturi. eugen a facut bine la atata lume, o sa castige sigur

 5. doru antonescu says:

  Rusine, rusinem rusine!
  Cine se crede Pascu asta sa-si permita orice? A cumparat tot orasul! La plimbare cu el!

 6. alinus says:

  Madame Zaharia, tu care scrii in limbaj suburban, nu iti este rusine? Ca sa nu mai vorbesc ca scrii ca o cizma, la tine gramatica limbii romane este optionala. Tu te dai mare psiholog, facut pe la Herculane? Ce ii inveti pe elevii pe care ii consiliezi??? Vai de mama noatra, cu asa “sfatuitori! “. N-ai invatat nimic pe la scolile facute la varsta senectutii, ca la timpul tau aveai alte treburi decat sa studiezi temeinic.

 7. un bocsan says:

  nu avea sa fure asa mult decat cioroii aia.Acum a ajuns unul si la carma primariei