Scandal în PNL Timiș! „Alina Gorghiu, Alin Nica, ne-ați furat toată vara să vă faceți voi frați cu ciuma roșie?!”

chira claudiu
1000x100 (4)

Decizia Biroului Politic Național al PNL privind negocierea unui nou guvern cu PSD și nu cu USR a declanșat un nou atac al deputatului Claudiu Chira la adresa liderilor liberali din Timiș, susținători declarați ai lui Forin Cîțu.

Chira, care a părăsit în urmă cu câteva zile Grupul Parlamentar PNL pe motiv că Florin Cîțu refuză refacerea coaliției de guvernare, preferând mai degrabă să negocieze cu PSD pentru un viitor guvern, a criticat din nou în termeni duri opțiunea senatoarei Alina Gorghiu și a președintelui PNL Timiș, Alin Nica. „Îi felicit pe liderii PNL Timiș pentru votul dat cu două mâini pentru o alianță cu PSD-ul! Felicitări, Alin Nica și Alina Gorghiu! Deci pentru această măreață «realizare» ne-ați furat toată vara?  Să vă faceți voi frați cu ciuma roșie?!”, a scris deputatul PNL pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu susține însă că prioritățile PNL rămân și în cazul unei alianțe cu PSD salvarea vieților românilor și menținerea ritmului de creștere economică. „PNL nu renunță la misiunea asumată în programul de guvernare, de a reforma România. Nu vor fi în programul de guvernare propuneri populiste, imposibil de pus în practică în condițiile actuale. Ne interesează ceea ce putem livra pentru populație, programul de guvernare, obiectivele, nu oameni și funcții!”, a comentat senatorul PNL de Timiș.

leader board 728 x 90 px