Şase pescari sârbi, dispăruţi în Dunăre

Un cetăţean a fost găsit mort pe malul Ostrovului, în zona Moldova Veche. Alţi cinci sunt daţi dispăruţi autorităţilor din Serbia şi România.

În timp ce se aflau ieri la pescuit, doi cetăţeni din localitatea Moldova Veche au găsit un cadavru pe malul Insulei Ostrov, mai exact pe partea României, după care au sunat la numărul unic de urgenţă 112. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de Poliţia de Frontieră Moldova Veche şi consultat de medici legişti.

Potrivit reprezentanţilor Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, bărbatul era cetăţean sârb, îmbrăcat în haine de pescar şi avea asupra sa un telefon mobil şi o sumă de bani (aproximativ 1000 de dinari). Medicii legişti susţin că bărbatul era decedat de mai bine de o lună şi nu prezenta urme de violenţă pe corp, cel mai probabil, bărbatul înecându-se. În momentul de faţă, acesta se află la morga Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă.

Cazul a fost preluat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, iar cercetările continuă. Despre celelalte persoane dispărute nu se ştie însă decât că au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.