Sârbii n-au hotărât încă pe cine pun primar la Moldova Nouă!

Uniunea Sârbilor joacă și anul acesta rolul arbitrului în competiția electorală pentru Primăria Moldova Nouă. Adrian Moiseș a început negocierile cu Adrian Torma, dar e pregătit să asculte și oferta liberalului Chisăliță.

Deși nu a trădat pactul politic făcut în 2016 cu primarul orașului de la malul Dunării, președintele Uniunii Sârbilor din România – filiala Moldova Veche, Adrian Moiseș, nu se grăbește să reconfirme sprijnul pentru Adrian Torma. Sârbul a fost invitat la discuții de mai toate partidele, dar deocamdată îi ține în șah pe toți candidații.

„E drept că am fost tatonați de mai toți liderii partidelor de pe raza orașului Moldova Nouă cu scopul de a încheia alianțe. Momentan rămânem deschiși discuțiilor de natură politică și, cu siguranță, până la depunerea listelor pentru primărie și Consiliul Local, vom lua o hotărâre. Lucrurile trebuie analizate cu cap, fără grabă, întrucât în joc se află bunăstarea cetățenilor. În plus, rămâne și incertitudinea care se conturează în privința calendarului stabilit pentru alegerile locale. Nu știm deocamdată cum vor decurge lucrurile ținând cont de faptul că numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a început din nou să crească alarmant”, a precizat, pentru exressdebanat.ro Adrian Moiseș, președintele Uniunii Sârbilor din România – filiala Moldova Veche și viceprimar al orașului Moldova Nouă. Într-o echipă cu PSD și Pro România, Moiseș va fi recompensat, cel mai probabil, cu încă un mandat de viceprimar. O ofertă asemănătoare ar veni, spun surse politice, și dinspre PNL, numai că inginerul Chisăliță e cotat cu șanse mici la victorie.