Sărbătorile pascale vin cu surprize la Iulius Town Timișoara

Una dintre tradițiile de care se bucură fiecare persoană, de la mic la mare, cu ocazia sărbătorilor pascale este înnoirea garderobei. Acest obicei datează din creștinismul timpuriu, din vremea în care cei botezați în această zi sfântă purtau haine albe, noi, iar cei care erau deja botezați purtau doar haine noi. Acest obicei reprezintă simbolul purificării și al reînnoirii.

Cu această ocazie specială, Iulius Town Timișoara a pregătit mai multe surprize. Noile colecții din magazine oferă iubitorilor de fashion o varietate de ținute pline de culoare, inspirate din natură. Pe lângă acest lucru, vizitatorii mallului au șanse reale de a câștiga vouchere de cumpărături dacă în perioada 16 aprilie – 1 mai achiziționează produse în valoare de minimum 300 de lei. Primii 125 de clienți care se prezintă cu bonurile fiscale la Centrul de Premiere vor primi automat aceste vouchere și se vor califica în marea tombolă, unde marele premiu constă în fotoliul de masaj FOCUS II de la Komoder.

Voucherele câștigate la Centrul de Premiere pot fi transformate în ținute elegante de la Maxximus, Antoni Zeeman și Icon Shop, accesorii de la Edifice, pantofi deosebiți de la Benvenuti, Xara Shoes, Pantoful Galben, articole sportive de la Hervis, ședințe de înfrumusețare de la Breathless Salon și Breathless Barber Shop. Dacă ești iubitor de aranjamente florale, cu ajutorul voucherelor poți achiziționa ornamente florale de la Floare de Colț, iar dacă ești pasionat al preparatelor culinare îți poți satisface poftele la Fenice, Crepes Select, Neața Omlette Bistro, Ana Lugojana, Daily sau Alma Dulce. Și bineînțeles că o masă delicioasă nu poate fi încheiată decât cu o cafea gustoasă de la Tucano Coffee sau Garage Boutique.

Câștigătorul marelui premiu, fotoliul de masaj FOCUS II de la Komoder, cu 12 programe de masaj, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity și muzică prin bluetooth va fi anunțat în data de 4 mai.

Valoarea totală a premiilor este de 20.000 de euro, iar regulamentul campaniei se poate consulta accesând www.iuliustown.ro/.

Ținând cont de regulile transmise de autorități, Iulius Town funcționează în intervalul orar 10.00 – 21.00 de luni până joi și între orele 10.00 – 18.00 de vineri până duminică.

Autor: Iulia Vlad