Sărbătorile de iarnă se scriu în condica eleganței, bunului gust și rafinamentului

Stațiunea de pe Valea Cernei strălucește în această iarnă, sub lumina reflectoarelor marelui Hotel Minerva, una dintre perlele zonei.

2018 a fost începutul unei noi povești pline de emoție, speranță și încredere în calitate pentru ceea ce ar putea să reprezinte renașterea unei stațiuni înnegrită de triste amintiri și abandonată de majoritate.

Grand Hotel Minerva s-a alăturat celorlalte regine, Afrodita și Diana, punând umărul, prin serviciile ridicate la rang de artă și profesionalismul său, la îmbunătățirea și dezvoltarea turismului din stațiune, ajungând în momentul de față unul dintre cele mai rafinate resorturi, excelând în domeniul turistic, tocmai prin obținerea premiului acordat de celebrul cotidian The Guardian și anume clasarea în top 20 cele mai bune spa-uri din Europa.

Cu o înfățișare complet nouă, în urma unei investiții de peste 7 milioane de euro, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, GRAND HOTEL MINERVA RESORT & SPA, gazda a zeci de turiști sosiți din toate colțurile țării și nu numai, promite oaspeților, la ceas de sărbătoare, seri memorabile cu petreceri până-n zori, experiențe culinare desăvârșite, relaxare și tihnă într-o oază wellness!

Cătălina Iovan, asistent manager al resortului, a povestit, în exclusivitate pentru Express de Banat, despre evoluția hotelului până în momentul de față, proiecte și  viziuni:

Evoluția este una foarte bună, am avut un val de oaspeți cum noi am preconizat având în vedere faptul că este o locație care oferă foarte multe facilități și ne dorim foarte mult să menținem nivelul ridicat al serviciilor hoteliere pe care le punem la dispoziție.

Faptul că am fost premiați de cei de la The Guardian, în această publicație internațională, este o mare onoare pentru noi, categoric ne-a adus un plus de imagine, un plus de valoare, într-adevăr spa-ul nostru, armonia spa este un concept, o viziune asupra a tot ceea ce înseamnă un spa, o zonă de relaxare, de recuperare, tratament prin intermediul hidroterapiei. Da, a fost un factor care a adus câștig resortului nostru și mai ales stațiunii. Putem considera că resortul Grand Hotel Minerva este ca o perlă în inima stațiunii atestată mineral Băile Herculane”

Turiștii din străinătate aleg Grand Hotel Minerva

Cu un target ce vizează atragerea unui număr cât mai mare de străini, care să-și reorienteze preferințele spre România și mai ales spre Băile Herculane, Grand Hotel Minerva, prin suportul departamentului de marketing cu preponderență, creionează săptămânal proiecte, programe și oferte imbatabile pentru toți cei interesați.

Ponderea cea mai mare a oaspeților până acum este categoric reprezentată de oaspeți români. Targetul nostru este pe viitor să atragem cât mai mulți oaspeți din afară, trebuie să valorificăm la maximum potențialul acestui resort, dar și potențialul pe care stațiunea îl deține și aici vorbim de proprietățile curative ale apelor termominerale pe care le regăsiți și în incinta resortului nostru, în cadrul centrului de tratament, de proprietățile aerului puternic ionizat ca la altitudini montane mari”.

Sărbătorile de iarnă ne găsesc cu un mare sentiment de împlinire pentru ceea ce am realizat până acum, cu gânduri și idei inovative, care să ne transforme chiar în numărul unu al Banatului”, a mai completat Cătălina Iovan.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/