O bănățeancă, numită Ambasador Elite Business Women din Cluj-Napoca

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Comunitatea antreprenorilor din Cluj-Napoca are un Ambasador bănățean. Ultima ediție din acest an a evenimentelor organizate de Elite Business Women a avut dublu rol prin gala de final de an și prin lansarea noului Ambasador Elite Business Women Club, la Cluj. Cu 25 de ani de experiență în industrie, cărășeanca Mihaela Stoica este cea care va reprezenta de acum înainte comunitatea femeilor din Ardeal.

publicitate online in ziar Express de Banat

Peste 50 de  antreprenori din diferite domenii, dornici să se cunoască, să își dezvolte afacerea și să facă schimb de idei cu specialiști din industrie, au participat la gala de final de an, organizată la Cluj-Napoca, de Elite Business Women. Comunitatea va fi de acum înainte reprezentantă de Mihaela Stoica, trainer certificat la SELLification – The Professional’s Selling Game, coach, teacher și speaker certificat la John Maxwell Team Romania, psihoterapeut la Asociația Psihoterapie Integrativă, manager la Cabana Claris  și manager la SC Valber SRL.

Am 25 de ani de antreprenoriat și vă invit să facem o comunitate în care să avem valori și energie. M-am reinventat tot timpul și eu sunt aici pentru voi, pentru orice, să ne dezvoltăm și mi-aș să facem o comunitate frumoasă și să împărțim aceleași dorințe mărețe. Să păstrăm legătura cât mai aproape de acum înainte. Vreau să creștem împreună și să ne dezvoltăm afacerile împreună”, a spus Mihaela Stoica.

Prezent la eveniment, Antonio Pier Francesco Patanè, fondatorul și președintele IBC (Italian Business Club), a prezentat în cadrul întâlnirii date despre poziția României în Europa în ceea ce privește femeile manager. Statisticile arată că 44% din managerii români sunt femei. „Potrivit Eurostat, în România 41% din manageri sunt femei, în Germania 22%, în Italia 22%, în Olanda, o țară foarte dezvoltată, 28%, în Letonia 53%, iar în Belgia 23%. Nivelul este foarte ridicat în România pentru că româncele au un spirit de convingere extrem de dezvoltat, sunt determinate, sunt pragmatice, flexibile, sociabile și sunt bune ascultătoare”, a spus  Antonio Pier Francesco Patanè.

publicitate tmc 640

Speaker în cadrul evenimentului, Anca Rarău, cu o experiență de 22 de ani în antreprenoriat, a vorbit despre  elemente importante de care orice antreprenor ar trebui să țină cont. „Vorbim de curajul de a face exact ceea ce îți dorești, indiferent de ce spun alții, oportunitate – să profiți de orice ușă întredeschisă, curiozitate, atitudine și contribuție. Haideți să lăsăm o bucățică din noi acolo unde suntem. Și mai sunt două elemente – autenticitate și reinventare.”, a spus aceasta.

Seara s-a încheiat cu o sesiune sănătoasă de networking și cu o degustare de vinuri.

Din echipa Elite Cluj mai fac parte și Corina Gal – Membru Onorific și Manager Go Tour, dar și Ștefana Bogdan, membru EBW și Andreea Spiridon, fost prezentator PRO TV, actual antreprenor. Membrilor actuali li s-au alăturat parteneri precum Go Tour, Farmec, Revista Ardealul de Succes, Esensis, Divercity cu Patricia și multe alte companii implicate în dezvoltarea antreprenoriatului. Orice femeie antreprenor cu experiență, aflată la început de drum sau care își dorește să își deschidă o afacere este invitată să facă parte din comunitatea Elite Business Women, cea mai importantă companie dedicată antreprenoriatului feminin.

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/