A doua promovare, în mai puţin de o lună!

După ce echipa de volei Banatul şi-a câştigat locul în elita voleiului masculin românesc, astăzi e rândul fotbaliştilor caransebeşeni să sărbătorească promovarea într-un eşalon superior.

FC Caransebeş primeşte astăzi, de la ora 18, pe stadionul din Parcul Teiuş, vizita formaţiei Pandurii II Târgu Jiu şi are nevoie de un rezultat similar celui care se va înregistra în partida dintre Mama Mia Becicherecu Mic şi Millenium Giarmata. Gugulanii conduc în clasament cu un punct în faţa echipei din Becicherecu Mic şi sunt marii favoriţi la promovare. Practic, doar o catastrofă îi poate face pe gugulani să rateze Liga a II-a.

Oficialii de la Mama Mia şi-au făcut şi ei calculele prin care pot evolua din toamnă în eşalonul secund. Timişenii sunt obligaţi să câştige azi, iar caransebeşenii să scoată cel mult un rezultat de egalitate. Ar mai exista discuţii şi dacă FC Caransebeş pierde, iar Mama Mia remizează cu Millenium, pentru că atunci s-ar ajunge la egalitate de puncte. Gugulanii nici nu vor să audă de aşa ceva, fiind hotărâţi să încheie sezonul cu o victorie, care să echivaleze cu revenirea Caransebeşului în Liga a II-a după o absenţă de 30 de ani.