FOTO/VIDEO: Gugulanii au desfăcut şampania!

Puştii de la Pandurii II Târgu Jiu s-au jucat cu nervii caransebeşenilor, dar au făcut şi mai frumoasă victoria elevilor lui Gheju, care înseamnă şi promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc.

 

FC Caransebeş s-a grăbit să-şi ia la revedere de la Liga a III-a, astfel că Artean, omul pe care şi-l doreşte Metalul, a deschis scorul încă din minutul 7, cu un şut superb de la circa 17 metri, sub transversală. Cu zece minute înainte de pauză, oaspeţii au ratat o şansă uriaşă de a restabili egalitatea. La faza imediat următoare, a fost rândul caransebeşenilor să treacă pe lângă gol. Gorjenii au mai avut o situaţie excelentă de a înscrie în ultimele secvenţe ale primului mitan, însă, cum se întâmplă în fotbal, ocaziile s-au răzbunat. FC Caransebeş a beneficiat de un penalty făcut de portarul din Târgu Jiu, iar căpitanul nostru, Suru, a executat magistral, înscriind cu o scăriţă de toată frumuseţea.

YouTube video

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645035713121″]

Soarta promovării părea încheiată după primele 45 de minute, dar tânăra echipă a Pandurilor a restabilit egalitatea în repriza secundă şi făcut un stadion arhiplin să tremure. Dramatismul a atins cote maxime odată cu trecerea timpului, dar când mai erau exact zece minute din actuala stagiune a Ligii a III-a, Negoescu a lovit decisiv.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645090318613″]

Fluierul de final s-a lăsat mult aşteptat, iar atunci când s-a auzit a început fiesta. Jucătorii au dansat în faţa galeriei, care a aprins torţe, s-au desfăcut şampaniile, Dan Alexa, omul căruia i se datorează într-o mare măsură această promovare, fiind udat din cap până în picioare, şi totul s-a încheiat cu parada maşinilor care i-au purtat pe jucători prin oraş. A fost o bucurie fără margini, la capătul unui sezon în care gugulanii au trecut de la agonie la extaz în mai multe rânduri. Primarul Marcel Vela a ratat petrecerea, fiind plecat în Cehia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645090342713″]

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/