Șapte jucători de la Timișoara Saracens, chemați la naționala de rugby pentru barajul cu Portugalia

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Campioana României de rugby Timișoara Saracens are șapte jucători convocați la naționala Stejarilor. După meciul-test al României A, a doua națională din punct de vedere valoric, cu Kenya, acum „echipa mare” are un meci oficial pentru menținerea în elita rugby-ului european. 

Staff-ul format din Thomas Lievremont, Danie de Villiers și Dănuț Dumbravă a chemat șapte jucători de la clubul timișorean: talonerii Eugen Căpățînă și Andrei Rădoi, jucătorii de linia a II-a Marian Drenceanu și Marius Iftimiciuc, aripa Vlăduț Zaharia, centrul Vlăduț Popa și fundașul Cătălin Fercu. Dintre cei enumerați, Zaharia va avea ocazia să debuteze în naționala Stejarilor. Practic, sunt aceiași jucători chemați pentru meciul-test cu Kenya, câștigat cu 36-5 de români, cu mențiunea că pentru acea partidă de la Timișoara a mai fost prezent și Ionuț Mureșan.


România a ajuns în postura nefericită de a juca barajul cu Portugalia după ce a fost depunctată cu 25 de puncte pentru utilizarea unui jucător naturalizat neeligibil în campania de calificare pentru Cupa Mondială de anul viitor. Astfel, în ierarhia Rugby Europe Championship, naționala Stejarilor a ajuns pe ultimul loc. Din acest motiv, are de jucat un baraj cu Portugalia, câștigătoarea Rugby Europe Trophy 2018.

untitled design set 970x90 px

Barajul se dispută la Baia Mare, sâmbătă, de la ora 14.

Sursa foto: frr.ro

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/