Bizz.Club Timișoara, networking pentru succesul afacerii tale

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Networking-ul este unul din instrumentele care stau la baza dezvoltării unei afaceri și poate fi chiar piatra de temelie a unui business de succes. Despre importanța socializării într-un grup organizat, despre educație în afaceri și chiar despre depășirea unor limite s-a discutat marți, la Timișoara, în cadrul unui eveniment de seară organizat periodic de clubul de networking Bizz.Club.

Peste 20 de oameni de afaceri, membri în comunitatea Bizz.Club, dar și invitați care își dezvoltă propriul business sau sunt la început de drum au participat la eveniment. În cadrul întâlnirii au fost prezentate informații necesare oricărui antreprenor de succes. De la cât de important este să îți alegi contabila până la noile schimbări legislative din domeniu.

publicitate tmc 640

„Important este să știți ce doriți de la contabilul dumneavoastră. Serviciile și calitatea lor sunt foarte importante. Eu încerc să transmit încredere pentru că încrederea e totul. Când mi se acordă încredere 100% eu dau 150% înapoi”, a spus Florela Blidariu, managerul companiei de servicii de contabilitate și resurse umane Bliadiu Grup.

Bizz.Club România este un club puternic de business networking prezent în Cluj-Napoca, Arad, Iași, Brașov și Ploiești, iar în Timișoara conectează de ani buni oameni de afaceri care se sprijină reciproc. „Bizz.Club este despre educație în afaceri, despre a pune întrebări, despre a afla răspunsuri și despre a-ți depăși limitele. Noi facem mult networking pentru a prinde încredere în cei din jurul nostru, iar odată ce căpătăm încredere putem face și schimb de servicii”, a spus Andreea Berdacicu, psiholog și președinte al grupei de seară ai cărei membri se întâlnesc în fiecare zi de marți.

publicitate Timisoara banner maxagro