FOTO/VIDEO. Șapte din nouă! Munca din iarnă dă rezultate!

FC Caransebeș a învins astăzi cu scorul de 1-0 CSM Râmnicu Vâlcea, bifând al șaptelea punct din nouă posibile în sezonul de primăvară.

FC Caransebeș a obținut cele trei puncte acasă în fața CSM Râmnicu Vâlcea. Punctul de la Mioveni a trebuit să genereze puncte așa cum și-a dorit staff-ul tehnic de la Caransebeș. Deși antrenorul principal Alin Artimon a trebuit să ocupe loc în tribună din cauza unei eliminări în jocul precedent, la fel și doi jucători, echipa gazdă a prestat un meci frumos cu presiune în terenul advers și cu mai multe faze clare de gol decât oaspeții. Golul gugulanilor a venit încă din minutul 5 prin Ciprian Dinu, un jucător adus în iarnă de la Botoșani. În urma unui corner bătut de Stoica, Dinu a reluat cu capul de la 8 m în plasa vâlcenilor.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651020717108″]

Ocazii din partea bănățenilor au fost destule pentru un rezultat liniștitor, însă nu s-au concretizat. De exemplu, în minutul 10 Stoica șutează din lovitură liberă de la 30 de m lateral stânga direct pe poartă, dar respinge în corner de sub bară portarul Popescu. În minutul 28 la o nouă lovitură liberă de pe dreapta, Tomozei șutează pe poartă, însă respinge portarul oaspeților și Goșa reia pe spate de la 6 m puțin peste transversală. De asemenea, în minutul 33, din nou Stoica prinde o lovitură liberă de la 30 de m, iar Goșa pune latul la 8 m și mingea se duce în bara din dreapta porții lui Popescu. Ca să nu mai vorbim de un gol anulat în repriza a II-a în minutul 64 la Goșa pe motiv de ofsaid.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651017376160″]

Potrivit antrenorului vâlcean, Alex Pelici, rezultatul nu le permite să spere la play off: ,,Acest obiectiv este istorie, ne rămâne reconstrucția echipei și vom vedea ce va fi de la vară. A fost un meci de luptă în care presiunea rezultatului și-a spus cuvântul, un meci urât din punctul meu de vedere, ocaziile mari ale partidei au fost din faze fixe și din acest punct de vedere Caransebeșul a meritat victoria”,

YouTube video

A fost o partidă dificilă din punctul de vedere al antrenorului secund. ,,Locul în clasament nu ne permite un joc foarte elaborat. Este o victorie a grupului, o victorie a caracterelor. Puteam să închidem meciul mai repede, dar nu am reușit, acesta e fotbalul. Ne așteaptă un meci greu la Reșița și pe această cale vreau să le reamintesc suporterilor de cele trei autocare puse la dispoziție de municipalitate pentru deplasarea la Reșița. Îi așteptăm la meci și sunt convins că ne putem îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare. Ne dorim să producem puncte, pentru că au fost aduși jucători de valoare la FC Caransebeș”, a menționat tehnicianul Alin Paleacu.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu galerie foto!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/