O săptămână plină de amenzi!

explo 1000x200

Poliția Locală Reșița a trebuit să facă față unei săptămâni solicitante. Au fost aplicate peste 30 de amenzi, ce depășesc 10.500 de lei.

Parcările neregulamentare, vânzătorii ambulanți, dar și curățenia de pe străzi au fost obiectivele Poliției Locale pe parcursul săptămânii trecute. Astfel, s-au adunat 37 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.510 lei. „Oamenii legii au intervenit în urma solicitărilor primite de la cetăţeni şi în urma acţiunilor de control programate în teren. Au fost înregistrate 3 reclamaţii scrise, 25 de reclamaţii telefonice şi 5 sesizări din oficiu, care au vizat ocuparea abuzivă a parcărilor, parcarea în locuri rezervate, comerţul stradal ilicit, oprirea voluntară, curăţenia, provocarea şi participarea la scandal”, a precizat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Cetățenii ar trebui să aibă grijă, pentru că acțiunile Biroului Siguranță Publică din cadrul Poliției Locale vor continua și pe parcursul săptămânilor viitoare, în vizor fiind șoferii nedisciplinați, cerșetorii și unitățile de învățământ.