Șantierul de pe fosta stradă Lidia, reluat în câteva săptămâni. Fritz dă asigurări că „situația” s-a deblocat

Muncitorii ar putea reveni pe șantierul de pe strada Constantin Prezan la mijlocul lunii februarie ca să reia lucrările sistate în toamna anului trecut, spun autoritățile locale, după ce au concluzionat că motivul blocajului a fost înlăturat. 

Lucrările de pe strada Constantin Prezan s-au oprit în toamna anului trecut, după ce Colterm a identificat o conductă ce ar fi trebuit schimbată, spuneau la acea dată autoritățile, iar consilierii nu au putut aproba înlocuirea acesteia din cauza unui aviz negativ al Serviciului Juridic.

CITEȘTE ȘI: Blocaj pe șantierul de pe strada Constantin Prezan, din cauza unei conducte degradate a companiei de termoficare

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Am avut o discuție cu viceprimarul Ruben Lațcău, care s-a ocupat de această problemă și mi-a spus că s-a deblocat situația și, când vremea va permite, vor continua. Conducta, așa cum e, pare să fie într-o stare bună, nu au fost avarii în ultimii 10 ani. Va rămâne și vom continua lucrările.”, a anunțat primarul Dominic Fritz.

Demarate în iulie 2020, lucrările de pe Constantin Prezan vizează lărgirea străzii de 1,3 km la patru benzi de circulație, amenajarea a două sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete, locuri de parcare și spații verzi. Lucrările se ridică la peste 41 milioane de lei cu TVA, iar banii provin de la bugetul local. Șantierul ar fi trebuit să fie gata în 16 luni.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/