Șantier pe drumurile comunale din Prigor. Primul strat de asfalt, la început de septembrie!

primaria prigor

La mijloc de august se lucrează pe mai multe drumuri din comuna Prigor. O parte din lucrări este executată de o firmă din Timiș, iar o alta – în regie proprie, cu utilajele din dotarea Primăriei.

Vești bune pentru locuitorii comunei Prigor, după ce lucrările de reabilitare și modernizare a DC 38 și DC 39 au fost reluate zilele acestea, urmând ca primele rezultate să fie vizibile la începutul lunii septembrie. „S-au reluat lucrările în acest moment la drumurile pe care noi le avem prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL). Este vorba despre DC 38 și DC 39, care unesc localitățile Prigor – Borlovenii Vechi, Borlovenii Vechi – Pătaș  și Pătaș – Prilipeț. Conform graficului stabilit cu firma executantă, Maxagro, termenul pentru turnarea primului strat de asfalt este 2 septembrie. Vom avea undeva în jur de opt, nouă kilometri de covor asfaltic, primul strat. Chiar dacă acest proiect se desfășoară prin PNDL și în acest moment finanțările sunt destul de greoaie, fondurile fiind insuficiente, noi am găsit resursele necesare pentru a putea realiza acest punct din proiect: așternerea primului strat de asfalt.”, a declarat, pentru Express de Banat, primarul comunei Prigor, Simona Miclău.

celtic transilvania 1000x100px

Tot în această perioadă se mai lucrează și la drumurile agricole. Lucrările sunt executate în regie proprie de Primăria Prigor. „Aproximativ două luni s-a lucrat pe satul Prigor, iar din această săptămână buldozerul, pentru că face totul cu utilajele proprii, a fost dus la Borlovenii Vechi, unde se continuă în același ritm, pentru ca cetățenii să poată avea acces către proprietățile agricole. Acum este perioada în care oamenii își adună prunele, fânul și îl aduc acasă, iar drumurile trebuie reparate.”, a mai precizat Simona Miclău.