Accident cu ATV-ul aproape de miezul nopții. Doi tineri s-au ales cu leziuni la coloană!

accident ambulanta seara (1)

Trei tineri au plecat după lăsarea întunericului să se plimbe cu ATV-ul în stațiunea Muntele Mic. Ceea ce părea a fi o aventură pe cinste s-a încheiat însă cu urmări grave.

S-au urcat trei pe un singur ATV. Cel mai probabil, teribilismul aferent vârstei a avut drept consecință și o viteză mult prea mare. La toate acestea s-a mai adăugat lipsa experienței și inconștiența de a conduce ATV-ul pe întuneric. Aventura s-a încheiat cu un accident. „Conducătorul ATV-ului, un tânăr în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul autovehiculului, ieșind de pe partea carosabilă și răsturnându-se în rigola de pe marginea drumului. Din primele informații, conducătorul și una dintre tinerele care se aflau pe ATV au suferit leziuni ale coloanei, iar cea de-a treia persoană s-a ales doar cu leziuni minore.”, transmit jandarmii cărășeni.

Totul s-a petrecut pe Muntele Mic, acolo unde tinerii erau cazați. Ei făceau parte dintr-un grup mai mare, în care se aflau, din fericire, și un medic și o asistentă. Cei doi au fost cei care le-au acordat tinerilor primul ajutor și au stabilizat victimele până la sosirea ambulanțelor. Grupul a fost găsit pe drumul către Crucea Eroilor din stațiunea Muntele Mic, în jurul orei 23.30, de jandarmii montani, care desfășurau activități de patrulare pe traseele montane.

leader board 728 x 90 px

accident ambulanta seara (2)