„Șantajistul ordinar” îl costă pe fostul viceprimar Crina!

Potrivit avocatului Cosmin Bolosin, fostul viceprimar cu atribuții de primar al Reșiței a fost obligat prin instanță judecătorească să îi plătească despăgubiri lui Sorin Simescu, administratorul societății care gestionează deșeurile din județ, pentru că i-ar fi șifonat imaginea.

Pe noi cel mai mult ne bucură faptul că instanța l-a obligat pe domnul Crina să publice dezmințire și scuze într-un ziar de circulație națională, soluție care considerăm că răscumpără prejudiciul moral creat clientului meu”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin pentru Express de Banat.

Directorul societății Green Ecobauer s-a plâns instanței de judecată că viceprimarul cu atribuții de primar la acea vreme, Ioan Crina, i-a lezat imaginea, demnitatea și onoarea, atunci când l-a numit, într-o declarație pentru expressdebanat.ro, „șantajist ordinar”. Simescu a arătat prin avocatul său că a pierdut contracte, adică bani, ca urmare a afirmațiilor lui Crina.

Fostul viceprimar al Reșiței s-a apărat spunând că afirmațiile respective nu au avut scopul de a-l defăima pe Simescu, ci de a răspunde unei obligații legale. Aceea de a informa cetățenii Reșiței privind motivul creșterii tarifului pentru colectarea gunoiului menajer. Mai mult, Crina a arătat instanței că Simescu a tergiversat rezolvarea obținerii licenței de depozitare a deșeurilor solicitând în mod repetat majorarea tarifului de colectare. În apărarea sa, Crina a mai susținut că e evident faptul că Simescu a urmărit provocarea unei situații de criză pentru a forța Consiliul Local Reșița să majoreze subvenția acordată. Totodată, a explicat că a folosit acele cuvinte la adresa administratorului Green Ecobauer deoarece acesta nu a fost de bună credință.

Deși a câștigat în primă instanță, fostul viceprimar cu atribuții de primar a pierdut în apel, prin sentința de astăzi fiind obligat la plata a 5.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV. Viceprimarul Crina, în sala de judecată! „Șantajistul ordinar” Simescu îi pretinde daune de un miliard!

„Șantajistul ordinar” Sorin Simescu, subiect de bășcălie! Ioan Crina l-a făcut celebru!