Șanse de colaborare între Adrian Torma și Romeo Dunca. Ce interese comune au cei doi?

Chiar dacă replicile dure aruncate în campania electorală a alegerilor locale și-au pus amprenta asupra relației dintre noua conducere a Consiliului Județean Caraș-Severin și viitorul primar al orașului Moldova Nouă, dacă va fi validat, există destule proiecte de interes comun ale celor doi politicieni, care pot restabili echilibrul unui dialog sănătos pentru ca electoratul să nu sufere din cauza orgoliilor care, oricum, nu au o finalitate constructivă.

În ciuda faptului că fac parte din tabere politice diferite, turismul și îmbunătățirea calității vieții în Caraș-Severin sunt punctele forte care îi definesc pe oamenii de afaceri Adrian Torma și Romeo Dunca, ambii ajunși în funcții-cheie datorită încrederii cărășenilor în capacitatea lor de a schimba lucrurile în mai bine.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„În primul rând, domnul Romeo Dunca este președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, iar asta înseamnă și sprijin pentru orașul Moldova Nouă. Dacă voi fi validat în funcția de primar, voi încerca să am o relație bună cu domnia sa și să construim lucruri mai ales pe zona de turism și infrastructură, acolo unde am văzut că dumnealui are deschidere pentru proiecte frumoase care să aducă o creștere a calității vieții în județ. Totodată, aștept cu nerăbdare prima rectificare a Consiliului Județean pe care, cu siguranță, domnul Dunca o va gestiona, o gestiune în care vom vedea dacă cuvintele pe care, cu bucurie, le-a spus, mai exact că este președintele tuturor primarilor și tuturor comunităților, se vor adeveri. Dacă algoritmul gândit pentru împărțirea sumelor va fi unul clar, abia atunci ne vom putea da cu părerea despre corectitudinea domnului Dunca și dacă într-adevăr este un om de cuvânt.”, a explicat Adrian Torma pentru expressdebanat.ro.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/