Sancțiuni salariale pentru angajații care au gonit cu mătura un bărbat din Spitalul Județean de Urgență Reșița! „Ne vom adresa și noi instanței!”

untitled design set 970x90 px

După ce 3 angajați ai Spitalului Județean de Urgență Reșița au gonit de pe holuri un bărbat cu mătura, Comisia de Disciplină a decis cum să îi pedepsească. Managerul spitalului sfătuiește oamenii să facă sesizări ori de câte ori sunt nemulțumiți de serviciile primite, dar în același timp cere respect față de personalul medical care este înjurat și jignit de multe ori!

Raportul în urma analizei făcute de Comisia de Disciplină a fost prezentat conducerii spitalului, în speță managerului Waldemar Murgu. S-a propus sancționarea a două persoane din cele 3 care au participat la gonirea bărbatului. Cei doi angajați vor fi sancționați cu câte 10% din salariu timp de o lună. „Cred că va fi un mesaj foarte bun pentru tot personalul, în sensul în care ar trebui să respectăm pacientul, regulamentele și procedurile interne. Am prelucrat tot personalul, am informat ce trebuie să facă în astfel de situații și sper să nu se mai repete cazuri de acest gen”, precizează managerul spitalului.

Waldemar Murgu menționează și faptul că personalul medical este de multe ori insultat, jignit și suportă lucruri incredibile. Nu le caută scuze, subliniază managerul, doar vrea ca toți oamenii să fie civilizați, atât personalul medical, cât și pacienții. „Mă gândesc foarte serios să mai angajăm câțiva oameni de pază, să avem câte doi pe schimb. Încercăm să fim echidistanți atât față de angajații noștri, cât și față de pacienții care vin cu sesizări. Comisia de Disciplină se întrunește aproape în fiecare săptămână. Orice sesizare pe care o avem este supusă Comisiei. Toată lumea trebuie să știe că noi dăm de îndată curs oricărei sesizări. Majoritatea angajaților își fac treaba foarte bine. Ne vom adresa și noi instanței vizavi de comportamentul pacienților sau însoțitorilor acestora față de angajații spitalului, pentru că nu este admisibil ca personalul să fie bruscat sau înjurat!”, mai spune Waldemar Murgu.

publicitate ziar expresb 1000x100

CITEȘTE ȘI: Dat afară din spital cu mătura! Managerul Murgu nu ascunde nimic sub preș!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/