Sancțiune pentru Pro România Caransebeș în campania pentru alegerile europarlamentare?

Inevitabila sancțiune se pare că nu-i deranjează pe reprezentanții Pro România din Caransebeș. Deși au fost atenționați că au montat unele bannere fără autorizație din partea Primăriei, cel puțin pe cel din zona centrală nu se grăbesc să-l dea jos.

Conform șefului Poliției Locale, Florin Bojin, reprezentanții Pro România au fost citați să se prezinte luni, 22 aprilie, la sediul Poliției Locale.

„Noi am făcut sesizarea telefonică și nu s-au prezentat, apoi am făcut constatările privind montarea celor două bannere în Piața Gugulanilor și pe Centrul Civic fără autorizație, am făcut identificările la reprezentanți și citarea pentru ziua de luni. Bannerul de la Piață a fost dat jos, panourile de pe Calea Severinului le-au înlăturat, însă nu știu sigur cărui partid aparțin, este scris în procesul-verbal. Dacă luni nu se prezintă la sediul Poliției Locale, organizația Pro România va fi amendată și va primi ca măsură complementară să înlăture bannerul de pe clădirea din Centrul Civic”, ne-a precizat șeful Poliției Locale, Florin Bojin.

Deși bannerul Pro România este montat pe o clădire privată, organizația tot ar fi trebuit să solicite autorizație de la Primăria Caransebeș, conform legii electorale, ne-a mai precizat Florin Bojin. „Dacă luni nu se prezintă la sediul Poliției, reprezentanții partidului vor fi sancționați pentru neprezentare, după care vor fi sancționați și pentru faptele săvârșite”, a mai menționat șeful Poliției Locale din Caransebeș.

banner 970 x 250